Кримінальні гроші у хімічних магазинах: звіт Chainalysis

Кримінальні гроші у хімічних магазинах: звіт Chainalysis

Крипто: потік грошей у хімічних магазинах розкрито Chainalysis. Згідно з звітом від Chainalysis, за останні сім років хімічні магазини, які підозрюються у зв`язках з торгівлею наркотиками, отримали в загальному 250 мільйонів доларів у кріптовалюті.

Документ стверджує, що було ідентифіковано тисячі гаманців, пов`язаних із незаконними виробниками наркотичних речовин. Давайте подивимося всі деталі нижче.

Резюме

  • Chainalysis: підозрілі зв`язки між хімічними магазинами та криптовалютними транзакціями
  • Нові та старі відкриття Chainalysis
  • Зменшення кримінальної діяльності з криптовалютами згідно Chainalysis

Chainalysis: підозрілі зв`язки між хімічними магазинами та криптовалютними транзакціями

Як очікувалося, з 2015 року магазини, що продають хімічні речовини, які підозрюються у зв`язках з мережами незаконних наркотиків, отримали в загальному 250 мільйонів доларів у криптовалюті, за останній звіт Chainalysis.

Документ розкриває, що чверть мільярда доларів у криптовалюті потрапило до цифрових гаманців, пов`язаних з підозрюваними хімічними магазинами між липнем 2015 року та лютим 2024 року.

З цієї суми Chainalysis стверджує, що близько 100 мільйонів доларів було спрямовано на виробництво наркотиків у Китаї.

Нові та старі відкриття Chainalysis

  • В звіті 2023 року, Chainalysis оцінила, що майже 38 мільйонів доларів у цифрових жетонах потрапило до гаманців, належних хімічним магазинам, між січнем 2018 та квітнем 2023 року, використовуючи обмежений набір даних.
  • Неясно, чи нові відкриття Chainalysis відображають зростання криптовалютних транзакцій, пов`язаних з наркотиками.

Зменшення кримінальної діяльності з криптовалютами згідно Chainalysis

Згідно з іншим новим звітом Crypto Crime Report 2024 від Chainalysis, обсяг коштів, відправлених на нелегальні адреси у 2023 році, свідчить про зменшення кримінальної діяльності на основі криптовалют.

Значення, отримане з нелегальних адрес криптовалют, знизилось до 24,2 мільярда доларів минулого року, що протистоїть у 39,6 мільярда доларів, зареєстрованого у 2022 році, як підкреслено в звіті ринкової інтелектуальності.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть