Новий голова відділу маркетингу Fireblocks Майкл Фергюсон: криптобум і стратегічне зростання.

Новий голова відділу маркетингу Fireblocks Майкл Фергюсон: криптобум і стратегічне зростання.

Fireblocks призначив Майкла Фергюсона головою відділу маркетингу, щоб скористатися криптобумом.

Fireblocks, платформа для управління цифровими активами та інновацій в галузі блокчейну для підприємств, оголосила про призначення Майкла Фергюсона новим головою відділу маркетингу (CMO).

Цей крок стався, оскільки компанія готується скористатися зростаючим попитом на надійну та масштабовану інфраструктуру блокчейн під час рекордних цін на Bitcoin (BTC) та зростання інтересу до криптовалют. Fireblocks посилює виконавчу команду в умовах зростання крипторинку.

Майкл Фергюсон, новий голова відділу маркетингу, має досвід у побудові та масштабуванні стратегій розвитку на швидкозростаючих програмних організаціях. Її досвід в галузі кібербезпеки та маркетингу для розробників, включаючи посади в Snyk, Threat Stack та CloudLock, дозволяє їй вести стратегію маркетингу Fireblocks.

`З ринком на порозі ще одного важливого розширення, я рада приєднатися до цієї бачущої команди в цей вирішальний момент, щоб допомогти прискорити зростання та довести технологію до масового прийняття`, - сказала нова голова відділу маркетингу Fireblocks.

Найм відбувається у критичний момент для криптовалютної галузі. Bitcoin досягає історичних висот, перевищуючи відмітку у $69,000, і інвестори нетерпляче чекають квітневого халвінгу. Серед каталізаторів, які призвели до цих історичних висот, слід назвати значний приплив коштів в етф на BTC, представлені цього року.

Окрім Фергюсона, Fireblocks зробила кілька ключових додатків до своєї виконавчої команди протягом останнього року. Серед них - Мадан Гадде на посаді голови служби клієнтів, Майкл Левін на посаді головного фінансового директора, Дебора Барта на посаді Глобального керівника в розділі `Роздріб та фінтех`, Пітер Мартон на посаді директора з цифрової ідентичності та Варун Пауль як новий директор CBDC.

`Протягом останнього року ми стратегічно поповнили нашу керівну команду експертами, які є лідерами у своїх галузях та мають глибоке зобов`язання формувати майбутнє управління цифровими активами`, - додав Михайло Шаулов, генеральний директор і засновник Fireblocks. Fireblocks росте разом з ринком криптовалют.

Ринок криптовалют за останній рік пережив значний зріст, з поточним ринковим капіталізацією понад $2,5 трильйона, більше ніж у пік під час бичого ринку 2017 року. Цей приріст інституційного інтересу призвів до необхідності надійних та ефективних рішень, які Fireblocks прагне вирішити за допомогою своєї технології та розширюючоїся команди фахівців галузі.

У 2023 році Fireblocks зазнав значного зростання, віддзеркалюючи загальну тенденцію ринку криптовалют та цифрових активів. Платформа побачила сильний приріст на 80% щомісячний обсяг вихідних валют, імпресивний підйом на 163% щомісячних вихідних транзакцій, і збільшення на 160% щомісячних активних гаманців. Цей ріст підкреслює розширення присутності Fireblocks у галузі фінансових технологій, токенізації та сектору Web3, а також його зобов`язання відповідати на зростаючі потреби різноманітної аудиторії.

З посиленою керівною командою та сильним акцентом на безпеку, масштабованість та успішну роботу з клієнтами, Fireblocks добре позиціонований для навігації поточними хвилями ринку криптовалют та зміцнення своєї позиції як провайдера провідних управління цифровими активами.

Кілька місяців тому компанія стратегічно розширила свою діяльність, придбавши BlockFold, австралійську фірму, що спеціалізується на розробці та консалтингу смарт-контрактів. BlockFold відомий своїм досвідом у піонерських проектах токенізації, створених для фінансових установ.

Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Бывшие чиновники ФРС противоречатся: Местер за снижение на 25 пунктов, а Буллард - на 50. Рынок реагирует волатильно. Рост S&P 500 может продолжиться. 📉📈
Просмотреть