Прогнози для WIF і DOGE: що очікує на мем-монети

Прогнози для WIF і DOGE: що очікує на мем-монети

Топ аналітик передбачає ще більше ралі для мем-монети на основі Solana, каже, що наступний рух вгору відбудеться для Dogecoin (DOGE).

Криптостратег, який точно визначив дно біржового ринку Bitcoin (BTC) 2018 року, каже, що він переконаний у дуеті мем-монет, включаючи Dogecoin (DOGE).

Псевдонімний аналітик Bluntz повідомляє своїм 244 200 підписникам на платформі соціальних мереж X, що dogwifhat (WIF) продовжує показувати ознаки сили навіть після корекції на всьому ринку.

“Перевертень турбо V WIF тут досить дивовижний. Наступний рух вгору буде великим монстром.”

Bluntz використовує теорію Елліота, яка намагається передбачити майбутні цінові дії, слідуючи психології толпи, яка має тенденцію проявлятися в хвилях. Згідно з теорією, биковим активам тенденція після завершення корекційного руху ABC спостерігати п`ятихвильове ралі.

Аналітик також ділиться графіком, що підказує, що WIF може піднятися приблизно до $3,50 до завершення свого п`ятихвильового руху вгору.

“Це виглядає як перша макрохвиля чотири WIF з моменту початку з багатьма іншими ніжками вгору для просування.

Спади, подібні до цих, це ПОДАРУНОК, не просипайте його.”

На момент написання, WIF коштує $1,62, що означає зростання більше 6% за останню добу.

Щодо DOGE, Bluntz очікує, що найкраща мем-монета ралі дістанеться до $0,18 до завершення свого п`ятихвильового руху вгору.

“Так, DOGE схожий на BTC серед мем-монет, але немає шансів, що він дозволить WIF насолоджуватися всею цією веселощами.

Наступний рух вгору незабаром.”

На момент написання, DOGE торгується за $0,153.

Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть