Сильний ріст Solana (SOL): прогноз на майбутнє

Сильний ріст Solana (SOL): прогноз на майбутнє

Очікуємо сильний ріст Solana (SOL); Ось чому

Зі значною кількістю активів у секторі криптовалют продовжують фіксувати приріст під впливом представника ринку та першої криптовалюти, Bitcoin (BTC), Solana (SOL) також здійснює стабільний ріст, зі знаками, що вказують на ще більш інтенсивний ріст у найближчому майбутньому.

Зокрема, Solana нещодавно вийшла з висхідного трикутника, який вона створювала протягом понад двох місяців, або з початку 2024 року, `протестувала його неприємно глибоко, а потім турбо-повернулася,` згідно з спостереженнями, поділеними псевдонімним криптоаналітиком CryptoJelleNL в X-пості 6 березня.

Як пояснив експерт з торгівлі криптовалютами, розглядаючи такі рухи графіків зараз п`ятої за розміром криптоактив в криптосвіті за капіталізацією ринку, Solana може різко розгонитися `відсюди`, вказуючи на можливо масштабний бичачий ралі.

В інших місцях, крім оптимістичного руху ціни, цей актив нещодавно зафіксував найкращий тиждень за всю історію за обсягами на децентралізованих біржах, побудованих на основі Solana (DEXs), досягнувши $11,24 мільярда в період між 25 лютого та 2 березня, згідно з найновішими даними, отриманими від Defi Llama.

Аналіз ціни Solana

Тим часом, власний токен Solana на момент публікації обмінюється по ціні $132,01, що представляє приріст на 1,19% за останні 24 години, додаючи до 18,96% прирост за передостанні тиждень, а також нагромаджує 35,95% прирост за останній місяць, як показують останні графіки.

З усіма різними обставинами, Solana виглядає готовою до ще більших ростів, якщо вона буде зберігати свій бичачий нахил і інші фактори допоможуть їй у цьому, такі як обсяги на її DEXs. Однак важливо провести власне дослідження перед інвестуванням в будь-який актив.

Попередження: Вміст на цьому сайті не повинен вважатися інвестиційною порадою. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал перебуває під ризиком.

Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть