НФТ карти Watch Dogs у грі Cross the Ages: огляд.

НФТ карти Watch Dogs у грі Cross the Ages: огляд.

Ubisoft привозить `Watch Dogs` NFT на карточну гру `Cross the Ages` на Ethereum

Ubisoft привозить одну зі своїх великих бюджетних відеоігрових франшиз у світ криптовалют у співпраці з карточною грою на Ethereum Cross the Ages, яка випустить ігрові карти, натхненні серією Watch Dogs.

Згідно зі твітом і оголошенням на офіційному сервері Ubisoft на Discord, карти, інспіровані франшизою гри Watch Dogs, будуть випущені для покупки в Cross the Ages 3 квітня. Додаткові деталі не були оприлюднені, але перший трейлер нижче показує борця зі злом Айдена Пірса з оригінальної гри 2014 року.

Серія Watch Dogs наразі охоплює три відкриті відеоігри з елементами екшну для консольних систем та ПК. Кожна з них виділялася різними персонажами і локаціями, але їх об`єднували теми, такі як зростання спостереження та можливість взлому технології на свою користь. Остання гра, Watch Dogs: Legion, була випущена у 2020 році.

Ubisoft інвестувала в команду Cross the Ages в рамках інвестиційного раунду на суму $12 мільйонів, оголошеного у березні 2022 року. Творець Final Fantasy Square Enix, ще один традиційний гігант геймінгу, який також грає у крипто-світі, приєднався як стратегічний інвестор пізніше в тому ж році.

Cross the Ages - це гра на карти з бойовими картками NFT, випущеними на Immutable X, масштабній мережі Ethereum. GG від Decrypt оглянув гру минулого літа, і ми назвали її `складною, але винагороджувальною` стратегічною грою з значним кривою навчання. Вона доступна на iOS, Android, Windows PC та macOS.

Ubisoft продовжує глибше проникати в крипто-світ перед майбутнім запуском своєї першої оригінальної блокчейн гри на Oasys, Champions Tactics: Grimoria Chronicles. Компанія випустила NFT картинки профілю Ethereum (PFP) у грудні, які пов`язані з грою.

Проте компанія грає у цьому просторі вже роками, випускаючи NFT на Tezos для гри Ghost Recon Breakpoint у кінці 2021 року, випускаючи NFT на основі франшизи Rabbids та інших для The Sandbox, та інвестуючи та підтримуючи різноманітні проекти.

Відредаговано Раян Озава.

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть