НФТ карти Watch Dogs у грі Cross the Ages: огляд.

НФТ карти Watch Dogs у грі Cross the Ages: огляд.

Ubisoft привозить `Watch Dogs` NFT на карточну гру `Cross the Ages` на Ethereum

Ubisoft привозить одну зі своїх великих бюджетних відеоігрових франшиз у світ криптовалют у співпраці з карточною грою на Ethereum Cross the Ages, яка випустить ігрові карти, натхненні серією Watch Dogs.

Згідно зі твітом і оголошенням на офіційному сервері Ubisoft на Discord, карти, інспіровані франшизою гри Watch Dogs, будуть випущені для покупки в Cross the Ages 3 квітня. Додаткові деталі не були оприлюднені, але перший трейлер нижче показує борця зі злом Айдена Пірса з оригінальної гри 2014 року.

Серія Watch Dogs наразі охоплює три відкриті відеоігри з елементами екшну для консольних систем та ПК. Кожна з них виділялася різними персонажами і локаціями, але їх об`єднували теми, такі як зростання спостереження та можливість взлому технології на свою користь. Остання гра, Watch Dogs: Legion, була випущена у 2020 році.

Ubisoft інвестувала в команду Cross the Ages в рамках інвестиційного раунду на суму $12 мільйонів, оголошеного у березні 2022 року. Творець Final Fantasy Square Enix, ще один традиційний гігант геймінгу, який також грає у крипто-світі, приєднався як стратегічний інвестор пізніше в тому ж році.

Cross the Ages - це гра на карти з бойовими картками NFT, випущеними на Immutable X, масштабній мережі Ethereum. GG від Decrypt оглянув гру минулого літа, і ми назвали її `складною, але винагороджувальною` стратегічною грою з значним кривою навчання. Вона доступна на iOS, Android, Windows PC та macOS.

Ubisoft продовжує глибше проникати в крипто-світ перед майбутнім запуском своєї першої оригінальної блокчейн гри на Oasys, Champions Tactics: Grimoria Chronicles. Компанія випустила NFT картинки профілю Ethereum (PFP) у грудні, які пов`язані з грою.

Проте компанія грає у цьому просторі вже роками, випускаючи NFT на Tezos для гри Ghost Recon Breakpoint у кінці 2021 року, випускаючи NFT на основі франшизи Rabbids та інших для The Sandbox, та інвестуючи та підтримуючи різноманітні проекти.

Відредаговано Раян Озава.

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути