Прогноз ціни LUNC: навігація шляхом до $1

Прогноз ціни LUNC: навігація шляхом до $1

Ціна LUNC: Terra Classic ракета на 68% за тиждень, виклик на купівлю або продаж?

Увага, яку отримує біткоїн з початку четвертого кварталу минулого року, зараз переходить на альткоїни, починаючи з найбільшого, Ефіреума, який досяг ще одного пункту мілейштону вище $3,800 у вівторок. Також набирає силу ціна LUNC з її вражаючим зростанням на 14% за 24 години на тлі вражаючого 56% зростання за останній тиждень.

Терра Класік торгує трохи вище $0.00002 під час робочих годин у США.

Торговий обсяг, що підтримує підйом, за останні 24 години зріс майже на 200% до $735 мільйонів, на підтримку зростаючого інтересу серед інвесторів. Прогноз ціни LUNC: Навігація шляхом до $1

Екосистема Terra Classic починає привертати багато уваги після місяців відтворення свого зображення внаслідок краху Terra Classic у 2022 році.

Багато пропозицій були обговорені, деякі прийняті, щоб забезпечити ефективну роботу мережі, щоб крокувати у ногу з незмінним краєвий пейзажом блокчейну.

Токен Luna Classic (LUNC) користується міцним механізмом знищення токенів, переважно підтримуваним Binance, найбільшою криптовалютною біржею за торгівельним обсягом.

Цей стратегічний підхід значно сприяв підвищенню ціни LUNC.

Проте важливо зауважити, що досягнення більш легкого постачання залишається попереду. На даний момент Terra Classic похвалиться загальним постачанням токенів 6,8 трильйона, тоді як обігове постачання коливається навколо 5,8 трильйона.

Інвестори, схоже, задоволені перспективою подальшого збільшення вартості LUNC, оскільки зусилля з підвищення механізму зниження набирають обертів.

Наразі Terra Classic тримається вище $0,00002 — рівень опору у декількох випадках, але зараз негайна підтримка. Індикатори збігу середнього пересування зміцнюють биківську хватку, перейшовши вище зони нейтралізації.

Не має ознак негайної корекції. Проте можливо психологічно підготуватися до бічного руху ціни перед наступним вищим рівнем.

Часто інвестори використовують ці періоди для повторного накопичення більше токенів в очікуванні ще одного зростання. Графік ціни LUNC | Tradingview

Недавнє бикове перетинання середнього пересування відповідає ентузіастичному погляду на LUNC, що може пояснити консервативний прогноз $0,00003 на цьому тижні та $0,000005 на наступному.

Очікується, що продавці скористаються затором на рівні $0,000025. Ціна LUNC втратила імпульс при досягненні цього рівня раніше у вівторок, утворюючи довгий ліхтар. За цією областю Terra Classic швидко підніметься до $0,00003.

Якщо бики не зможуть пройти через перешкоду $0,000025, Terra Classic може вирішити засісти, коливаючись між опорою та підтримкою.

Також важливо враховувати, що приглиблення на криптовалютному ринку недавно виявилося корисним для інвесторів, які розраховують долар-вартісним середнім для максимізації прибутків у довгостроковому періоді, в процесі, ініціюючи іншого рушія вгору.

DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть