Криптовалюти в пенсійних фондах Аризони: резолюція сенату

Криптовалюти в пенсійних фондах Аризони: резолюція сенату

Сенат штату Аризона підтримує зусилля з додавання криптовалют до пенсійних фондів штату

Сенат штату Аризона просунув резолюцію, яка зобов`язує законодавців та менеджерів державних пенсійних фондів розглянути можливість виділення частини портфелів на біткоїнові ЕТФ.

Паралельна резолюція, введена менше, ніж за місяць після того, як Комісія з цінних паперів та бірж дозволила почати торгівлю біткоїновими ЕТФ, спрямовується на `заохочення` Аризонської системи державної пенсії (ASRS) та Системи державної пенсії для працівників охорони громадської безпеки (PSPRS) до спостереження за цими новими інвестиційними засобами та врахування можливості додавання експозиції, згідно з інформаційним листом.

Сенат штату прийняв резолюцію з різницею в 16-13 голосів наприкінці минулого місяця. Сенатори дотримувалися партійних ліній, при цьому всі демократи проголосували проти заходу. Текст зараз перед Відомчим комітетом Дому штату.

Республіканський сенатор штату Венді Роджерс, яка у 2022 році очолила зусилля з офіційного зроблення біткоїна законним засобом платежу в штаті, проголосувала за резолюцію. Законопроект Роджерс 2022 року так і не потрапив на комітетне розглядання.

Як паралельна резолюція, заходи можуть продовжуватися з підтримкою від Палати та Сенату, оминаючи підпис від губернатора Аризони Кеті Хобс. Якщо пройде, вона не матиме такої ж сили, як закон.

Якщо резолюція буде прийнята, ASRS та PSPRS будуть зобов`язані створити `звіт про можливість, ризику та потенційних перевагах спрямування частини коштів державної системи пенсій до ЕТФ цифрових активів, включаючи список варіантів та рекомендації для того, як держава може безпечно інвестувати в клас цифрових активів.`

Це не перший раз, коли штати розглядали можливість додавання експозиції до криптовалют у пенсійні та пенсійні плани, але нові затверджені біткоїнові ЕТФ надають більше доступного напрямку.

Пенсійний фонд для пожежників в Хьюстоні, штат Техас, у 2021 році оголосив про інвестицію у біткоїн та етер у розмірі $25 млн, план покупки, про який менеджери заявили, що виконують через інвестиційну управляючу фірму NYDIG. Система пенсійного забезпечення поліцейських округу Фейрфакс в штаті Вірджинія почала спрямовувати кошти ​​до криптовалютних інвестицій у 2019 році, включаючи інвестицію в розмірі $50 млн у блокчейн-фонд компанії Morgan Creek Capital.

Слідкуєте за біткоїновими ЕТФ? Будьте в курсі за допомогою нашого відстежувача біткоїнових ЕТФ.

Опитування Інституту CFA у квітні 2022 року показало, що 94% спонсорів державних та урядових пенсійних планів повідомили про інвестування в криптовалюту, хоча характер інвестиційного засобу не був вказаний.

Міністерство праці США попередило пенсійних управителів планів `надзвичайно обережно` розглядати можливість додавання опції криптовалюти до інвестиційного меню пенсійного плану 401 (к).

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть