Crypto журналіст висловив, що Bitcoin досяг нового рекорду: $68,000. Чи буде altseason?

Crypto журналіст висловив, що Bitcoin досяг нового рекорду: $68,000. Чи буде altseason?

Ціна Bitcoin (BTC) перетнула позначку $68,000, чи скоро розпочнеться altseason?

Сьогодні Bitcoin (BTC) різко піднявся аж до $68,800, майже доторкнувшись до свого рекордного рівня. Сильний витік коштів до недавно запущених Bitcoin ETF спричинив небачений ралі в Bitcoin та широкому крипто-ринку. Однак деякі провідні аналітики ринку вважають, що інвестори можуть почати переключати кошти з Bitcoin на altcoins, тим самим розпочавши новий altseason на ринку. Чи Розпочинається Новий AltSeason Скоро?

Протягом останнього місяця капіталізація альткойнів зросла на вражаючі 50%, з $800 мільярдів до $1.2 трильйона. Основними учасниками тут були мем-койни, які надали многократний приріст всього за останній тиждень. З іншого боку, провідні альткойни, такі як Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Polygon (MATIC) тощо, ще не взяли участь в мега-ралі.

Тоді коли фактично розпочнеться altseason? CrediBuLL Crypto, популярний аналітик у криптосфері, розглядає довго обговорювану тему altseason, надаючи відомості щодо потенційних сценаріїв.

Аналітик вказує, що альткойни можуть почати виходити в передній план, коли Bitcoin (BTC) перевершить свій попередній рекордний рівень (ATH). Однак час цієї зміни залишається невизначеним. CrediBuLL Crypto описує два можливих сценарії на основі історичних шаблонів: У першому сценарії BTC переживає рішучий вибух поза своїм попереднім ATH і швидко подвоює свою вартість за кілька тижнів. Під час цього стрімкого піднесення альткойни можуть не спостерігати значних приростів, оскільки увага залишається сфокусованою на BTC. Альткойни можуть почати ралі лише після того, як BTC зупиниться після свого прориву. Інакше, BTC може досягти свого попереднього ATH, але зіткнеться з відмовою або консолідацією на цих рівнях кілька тижнів. Під час цього періоду альткойни можуть почати ралі під час консолідації BTC. Подальше, коли BTC відновить свій взліт і подвоїть свою вартість, альткойни можуть продовжувати набирати імпульс поряд з ним.

У першому сценарії альткойни зазвичай починають ралі колективно декілька тижнів після того, як Bitcoin перевищить свій попередній рекордний рівень (ATH). У другому сценарії вони починають ралі майже одразу після того, як Bitcoin доторкнеться до свого попереднього ATH, додав він. VanEck: ETH Випередить BTC

У недавньому інтерв`ю CryptoQuant керівник цифрових активів компанії VanEck Меттью Сігел заявив, що 2024 рік стане роком для Ethereum та інших альткойнів. Дотепер у 2024 році Ethereum залишається лідером по виграшу в порівнянні з Bitcoin, при цьому перший показує приріст на 56%, у той час як BTC досі вище 50%.

«Я вважаю, що підсумки року покажуть, що ETH перевершить BTC», - сказав Сігел. Він додав, що в середньостроковому плані ETH має всі шанси випередити Bitcoin, особливо в рік півленджу. Сігел додав, що не вважає, щоб Ethereum змінив Bitcoin як найкращий криптовалюту, однак впевнено вірить, що він випередить найбільший криптоактив класу. Якщо так, ралі ціни Ethereum може спровокувати новий altseason у 2024 році.

Крім того, голова VanEck також згадав про сильні витоки в Bitcoin ETF. Він додав, що уряд США не бажає, щоб банки та брокери пропонували ці активи своїм клієнтам. В результаті ці банки та банківські брокери були повільні в створенні списків цих ETF. Однак деякі банківські гіганти, такі як Morgan Stanley, вже враховують це.

Цікаво, що Сігел додав, що, хоча регулятивна перспектива може змінитися з часом, криптоінвестори повинні пам`ятати, що це не американський актив, антидолар.

DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть