Криптовалютні фючерси втратили понад $550 млн за 24 години

Криптовалютні фючерси втратили понад $550 млн за 24 години

Нафта списали понад $550 мільйонів у вигляді втрат в останні 24 години, коли біткойн залишався волатильним перед історичними висотами.

Ф`ючерси на криптовалют отримали втрати понад $550 мільйонів за останні 24 години, при цьому мем-койни наростили приблизно $90 мільйонів у вигляді випарованих ставок.

Маржеві ставки на ф`ючерси на криптовалют зросли до понад $66 мільярдів за останній тиждень, тоді як проценти фінансування на деякий токени зросли до понад 100% щорічно.

Ф`ючерси на криптовалют наростили понад $550 мільйонів у вигляді втрат за останні 24 години, коли біткойн (BTC) стрибнув, а потім впав, з рівня $68,000 – розпочавши волатильну цінову дію, яка вразила як биків, так і ведмедів одночасно.

Біткойн та етер (ETH) на деякий час піднялися понад $68,500 та $3,700 відповідно, коли ейфорія від кількох каталізаторів продовжила свій другий тиждень. Але заробіткий почалися в ранні години у південно-східній Азії, коли біткойн впав до рівня $64,500, перш ніж знову досягти рівня $67,000.

Широкий індекс CoinDesk 20 (CD20) зріс понад 6%.

Довгі позиції, або ставки на вищі ціни, втратили понад $240 мільйонів, тоді як короткі позиції, або ставки на нижчі ціни, побачили $320 мільйонів у вигляді випарованих позицій.

Ф`ючерси на додзлкоїн (DOGE), шиба іну (SHIB) та пепекоїн (PEPE) втратили в сумі $90 мільйонів на біржах у дуже несподіваному русі. Бикові ставки на DOGE досягли піку минулого тижня, спричинивши його щотижневий рух на 110%.

Ліквідація – це коли біржа примусово закриває маржинальну позицію трейдера через часткову або повну втрату початкової маржі трейдера. Великі ліквідації можуть сигналізувати локальний верх або діночний кінець гострого цінового руху, що може дозволити трейдерам відповідно розташуватись.

Трейдери загальновідомо очікують, що біткойн перетне свої історичні вершини перед квітневою подією з північного вітру, тоді як також існують очікування щодо схвалення біржового фонду, пов`язаного з етером, у травні.

Таким чином, деякі фонди очікують збільшення маржі в наступні дні, коли біткойн підходить до своїх історичних вершин на рівні $69,000.

“Маржинальні покупці ймовірно не залишаться покоїться, поки ми не поб’ємо всі історичні вершини, що може статись в будь-який момент,” – сказав криптовалютний фонд QCP Capital у вівторок в ефірі на Telegram. “Це схожа магнітуда маржи на те, що ми бачили в 2021 році, толкаючи передній край кривої вгору та тримаючи задній край на підйомі.”

Маржеві ставки на ф`ючерси криптовалют зросли до понад $66 мільярдів за останній тиждень, як показують дані, тоді як проценти фінансування на деяких токенах зросли до понад 100% щорічно. Фінансування – це сума, яку трейдери платять, коли вони беруть у борг додаткові гроші для розміщення більших угод.

Тим часом деякі аналітики вважають надвеликі рухи токена SHIB як загалом негативний сигнал, оскільки виходження мем-койнов історично відзначало локальні вершки на біткойн через спекулятивну піну.

DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть