Прогноз на $10: Cardano стикається з корекцією

Прогноз на $10: Cardano стикається з корекцією

Експерт прогнозує, що параболічний рейд може забрати Cardano до $10

Досвідчений трейдер Алі Мартінес бачить, що Cardano (ADA) стикається з невеликою корекцією після перевірки $0.80, але аналітик очікує відновлення до $10, якщо історія повториться.

Cardano тихо, але стійко підвищив свою ціну серед останнього ринкового ралі, домінованого мем-монетами. Однак, у той час як Біткоїн (BTC) віддалений всього на 2,83% від повернення своєї історичної максимальної значення, ADA все ще потребує виросли на 304%, щоб відновити свій пік в $3.10.

Ця реальність стала джерелом занепокоєння для інвесторів Cardano, які скаржаться на здається повільний ріст криптовалюти з початку фази вибуху бика. Ці занепокоєння все ще існують, незважаючи на 23% вражаючий ріст ADA протягом останніх семи днів.

Cardano використовував останнє ринкове тиснення, щоб перевірити високу ціну $0.80, зіштовхуючись з опорою на $0.7986 вчора перед помітним падінням. У цей час боротьби з ведмедями, Алі Мартінес нещодавно наголосив, що ADA наразі слідує схожому шляху, як у попередньому ринковому циклі. Недалека помітна корекція для Cardano.

Аналітик виявив певний патерн, яким ADA слідував у співпраці з графіком перед записом бичого розгону 2021 року. Зокрема, Cardano спочатку пережив консолідаційну фазу з вересня 2018 року по липень 2020 року, позначену накопиченням.

Після виходу на ринок цієї консолідації у липні 2020 року, ADA стрімко зросла до рекордної мінімальної висоти $0.149, пережила помірну корекцію, яка привела її назад до нижнього спектру $0.10 у листопаді 2020 року. Після корекції, Cardano здійснила масштабний рух, стрімко перейшовши 3,217% до свого піку понад $3 в серпні 2021 року.

Графік Мартінеса свідчить про те, що ADA йде цим же шляхом. Цікаво, що після обвалу з ATH, ADA опинилася в схожій фазі консолідації з вересня 2022 по листопад 2023 року. ADA вибилася, коли вона проявила ростову хвилю в минулий грудень серед загального підйому на ринку. Цей розрив триває досі, і ADA недавно перевірила попередню мінімальну висоту до заходу сонця $0.80. Однак, подібно попередньому ринковому циклу, Мартінес бачить, як на Cardano спостерігається недалека корекція, перш ніж вона вибухне до $10. ADA до $10: Як це можливо?

Аналітик встановлює цільовий стрибок 2,084% від низького ADA в $0.448 у січні 2024 року, що може толкнути ціну жетону до території $9,7, що межує з роздільним порігом $10. Тим часом, коли ADA нині коштує $0.766, його RSI наразі становить 68, переходячи у зони перекуплених. Останній тиждень RSI ADA

Останні двічі, коли тижневий RSI ADA набирав підйомну моменту, щоб порушити позначку 70, жетон стикався з корекцією. Cardano спостерігав за цим патерном у серпні 2021 року після ATH, а потім недавно записав це в останній грудні, коли він зламався зі знаку $0.647 на максимум $0.448 у січні.

Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть