Ралі ціни Dogecoin: до $0,279 чи $0,116?

Ралі ціни Dogecoin: до $0,279 чи $0,116?

Ціна Dogecoin більше ніж подвоїлася, оскільки DOGE приєднується до WIF, PEPE, FLOKI та інших у мем-коїн ралі

Ціна Dogecoin зросла на 27% за останні 24 години; на 130% за останні вісім днів. Цей масивний рух вгору може призвести DOGE до позначки $0,279 наступною. Інвесторам слід бути обережними і бути готовими купувати за підтримкою рівня опори $0,116.

Ціна Dogecoin показує неймовірний потік і продовжує підніматися після торгового ралі на 78% в минулому тижні. Беручи до уваги масивну волатильність, що оточує мем-коїни, цей рух DOGE не дивує.

DOGE/USDT 1-тижнева діаграма

Підтримуючи цей масивний ралі у ціні Dogecoin є Індекс відносної сили (RSI), який вперше з травня 2021 року досягнув рівня 85. Зелені гістограми Awesome Oscillator (AO) вище нульової лінії також вказують на вибух бичачого імпульсу, що підтримує цей тренд вгору.

Згідно зі Світовим Індикатором Всередині/Поза грошами (GIOM) IntoTheBlock, наступна група рівнів опори простягається від $0,178 до $0,671. Тут близько 11 мільярдів DOGE було придбано 720,000 адрес за середньою ціною $0,331. Деякі з цих адрес вже знаходяться на рівнях без збитків, а інші виходять із грошей.

Хоча прогноз для ціни Dogecoin є бичачим, є малоймовірним, що DOGE стане ведмежим, особливо враховуючи умови ринку тільки вгору, які були характерними для останніх місяців. Інвесторам слід розглядати встановлення доларового усереднення до наступного ключового рівня опори на рівні $0,116.

Однак, якщо ціна Dogecoin перевертає сказаний щотижневий рівень підтримки у рівень опори з щотижневим закриттям свічки нижче, це анулює бичий тезис для DOGE.

DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть