Спекуляція на ринку криптовалют: відкриті інтереси досягли історичного максимуму

Спекуляція на ринку криптовалют: відкриті інтереси досягли історичного максимуму

Відкриті інтереси криптовалют на історичному максимумі, оскільки за 24 години додано $3 мільярди

Бичий ринок криптовалют продовжує привертати свіже капітал від інвесторів по всьому світу, які намагаються орієнтуватися в цій вражаючій ралі.

У цьому контексті глобальні відкриті інтереси криптосягаєм досягли історичного максимуму в неділю на рівні $47,43 мільярда. В даний час деривативний ринок має відкриті торгові контракти на суму $44,56 мільярда, згідно з даними Coinalyze. Це можуть бути довгі або короткі позиції, створюючи ліквідності пули та збільшуючи волатильність.

Зокрема, обліковий запис Coinalyze на X повідомив про збільшення відкритих інтересів на суму понад $3 мільярдів за останні 24 години. Цей вражаючий стрибок слідує за ралі BTC від $61 000 до $67 000, спрямовуючи до історичного максимуму провідної криптовалюти в $69 000.

Ліквідації в результаті поглиблення довгих позицій перед крипторинком

Однак ця дисбаланс створив великі ліквідності пули в сторону мінусу, створені цінами ліквідації трейдерів через відкриття довгих позицій. Таким чином, BTC та більшість криптовалют стикаються з загрозою негайної ліквідації довгих позицій, яка може спровокувати короткострокове зниження.

Цей сценарій легко спостерігати на тепловій карті ліквідації CoinGlass, з понад $3 мільярдів довгих ліквідацій за рівнем $50 000. Більше того, ця цінова зона відіграє важливий психологічний опір, збільшуючи ймовірність ретрейсменту з метою досягнення цих цілей відкритих інтересів.

Загалом, історично високі відкриті інтереси свідчать про збільшення капіталовкладень на крипторинку, але приносять ризики та високі витрати. Такі вкладення, в основному зорієнтовані на довгі позиції, створюють дисбаланси, які можуть експлуатувати розумні трейдери та маркетмейкери.

Для Bitcoin це може означати ретрейсмент приблизно на 25% з $67 000 до $50 000. Це традиційне коригування під час бичих рухів. Таким чином, інвестори мають торгувати обережно і застосовувати належний управління ризиками при спекуляціях з деривативами.

Відмова від відповідальності: Вміст цього сайту не може бути вважений інвестиційною порадою. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні Ваш капітал підлягає ризику.

Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть