Мем-монети: від $310 до $4 млн за 3 місяці

Мем-монети: від $310 до $4 млн за 3 місяці

Як цей трейдер криптовалюти заробив від $310 до $4 мільйонів за 3 місяці

Нова мем-монета на ринку принесла вражаючі виграші для трейдерів криптовалюти, входячи до числа найкращих виконавців. Весела монета dogwifhat (WIF) досягла $1.90 мільярда капіталізації 4 березня, зробивши мільйонерами на блокчейні Solana (SOL).

Зокрема, трейдер витратив 5.28 SOL в кінці листопада 2023 року, щоб купити 2.58 мільйона WIF на суму $310. Як повідомлено Lookonchain, цей стек наразі вартує $4.1 мільйона або понад 30,000 SOL.

Неоднаково, інвестор мем-монет почав збирати свої виграші під час останнього сплеску. До цих пір трейдер продав 750,000 WIF за 9,363 SOL, що становить $1.21 мільйона отриманих прибутків.

Це залишило рахунок на основі Solana з балансом 1.83 мільйона WIF, що вартує $2.91 мільйона. Цікаво, dogwifhat торгувався за $1.58 на Raydium (RAY) - децентралізованій біржі на базі Solana.

Манія мем-монети панує на ринку криптовалюти

Манія мем-монет повернулась на ринок криптовалюти і трейдерам слід бути обережними.

Інвестори були здивовані сьогоднішнім ранком побачити п`ять найкращих тижневих виступів серед ста найкращих криптовалют, які утримуються мем-монетами. PEPE очолює зі зростанням на 420% за останні сім днів і $3.5 мільярда обмінювалися упродовж останніх 24 годин.

В подібній історії трейдер PEPE недавно перетворив $3,000 на $35 мільйонів.

FLOKI, dogwifhat, Shiba Inu (SHIB) та BONK складають решту п`ятьох найкращих. У цьому контексті Ethereum (ETH) все ще є найбільш прибутковим блокчейном DeFi для спекуляцій на мем-монетах. Тим часом, Solana завоювала значну частку ринку, з WIF та BONK як своїми представниками.

WIF тепер торгуються за $1.72, зростаючи на понад 300% за тиждень.

Тим не менш, мем-монети складаються з виключно спекулятивного попиту, який може зникнути так само швидко, як приходить. Торгування цими криптовалютами ризиковано, а волатильність може бути величезною - як у вгору, так і униз.

Коли ейфорія та жадібність зникають, мем-монети не мають перспектив відновлення через відсутність фундаментальних та органічного попиту. Інвестори повинні розуміти природу токенів, призначених для розваг та ніколи не розгортати більше грошей, ніж вони можуть втратити.

Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть