Проблематичний головний фінансовий директор у Prometheum

Проблематичний головний фінансовий директор у Prometheum

Prometheum залучає екс-співробітника Morgan Stanley на посаду головного фінансового директора саме перед відкриттям дверей

Контроверсійна криптоплатформа Prometheum продовжує сигналізувати про свою серйозність у руху вперед як єдиний у США криптоброкер-дилер спеціального призначення, тепер найнявший головного фінансового директора з фінансовим досвідом зі стіни вулиці Волл-стріт від Morgan Stanley та Goldman Sachs Group Inc.

Альберт Мео був виконавчим директором Morgan Stanley з регуляторної політики та має довгий досвід у головному фінансовому секторі з фірм, до яких також входять Fidelity Investments та Nomura. Новий головний фінансовий директор Prometheum також був членом консультативної ради внутрішньої стандартної організації галузі цінних паперів та фінансових ринків (SIFMA).

Він приєднується до Prometheum, коли та намагається пройти перші дні своєї діяльності з утримання криптовалюти, яку компанія заявила, що найближчим часом почне з утримання ефіру Ethereum (ETH) для своїх клієнтів, але ще не оприлюднила назв інституцій, які будуть там працювати. Остаточною метою є управління утриманням, торгівлею та клірингом криптовалютних цінних паперів на одному місці, яке вже повністю зареєстроване і має на меті відповідати правилам Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC).

І саме в теоретичній відповідності Prometheum не виходить узгодження з великою більшістю інших криптовалютних фірм, які давно стверджують, що SEC утруднює законно торгувати цифровими активами відповідно до очікувань агентства, що сектор дотримується існуючих законів про цінні папери. Більшість великих криптопідприємств боролися або досі борються з регулятором в суді щодо цих питань, включаючи наполягання SEC, що більшість цифрових активів, що торгуються галуззю, є цінними паперами.

Засновники Prometheum розпочали компанію з припущенням, що можливо й правильно виконувати накази SEC і розглядати криптовалюту як цінний папір.

`Це захоплива перспектива на траєкторії Prometheum приєднатися до фірми,` - сказав Мео, який є сертифікованим публічним обліковцем, в заяві. `Зобов`язання компанії до відповідності та інновацій ідеально підходять для моїх професійних цінностей та навиків одночасно.`

Мео розпочав фінансову кар`єру як обліковець в Price Waterhouse приблизно 40 років тому, за його словами на LinkedIn. Його тривала кар`єра часто ставила його в ролі звітності перед регуляторами.

Його нові роботодавці голосно заявили, що інституції не будуть працювати там і підхід до торгівлі Prometheum не відповідатиме регулятивним вимогам, тому наступні тижні можуть випробувати, хто має право на те, що SEC та широкий фінансовий сектор будуть робити з криптостартапом.

Читати далі: Prometheum отримує останнє регуляторне дозвіл на спробу руки у повністю відповідній криптовалюті

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть