Місячний огляд ринку криптовалютного простору्रостання WIF, PEPE, FLOKI, JASMY, AR

Місячний огляд ринку криптовалютного простору्रостання WIF, PEPE, FLOKI, JASMY, AR

Місячний огляд ринку: WIF, PEPE, FLOKI, JASMY, AR

Лютий був ще одним помітним місяцем в криптосфері, з останніми витоками Bitcoin ETF та очікуванням на, що істотно сприяло цьому. Хоча декілька значущих альткоінов не вдалося скористатися хайпом ETF, багато інших токенів попливли на хвилі бика, яку він приніс з собою.

Найбільші прирости у лютому 2024 року 🔥

Дізнайтеся про найкращі проекти місяця.

Ціни на Dogwifhat

Dogwifhat (WIF) - це один із прикладів токену, який мав помітний місяць, з мем-койном, який зазнав шестикратного зростання протягом періоду за статистикою coinmarketcap. Ціна Dogwifhat зросла на 532% за період, утримуючи ціну в $1,64 на момент публікації.

Підвищення ціни Dogwifhat є ознакою ширшого тренду. Ринок мем-койнів знову розігрівається протягом останнього місяця. Підбурюючись спекуляцією, впливовики та звичайні інвестори знову інвестують в ці високоризикові активи.

Топ-5 найприбутковіших монет з топ-100 за останні 7 днів:

Скажи мені про сезон мем, не кажучи про сезон мем

Ціни на Pepe

Pepe (PEPE) - це наш другий приклад токену, який мав помітний місяць, з мем-койном, який зазнав чотирьохкратного зростання протягом періоду, щоб приєднатися до ейфорії за мем-койнами. Ціна Pepe зросла на 608% за період, утримуючи ціну в $0,000006624 на момент публікації.

Підвищення ціни Pepe також можна приписати триваючому сезону мем-койнів. З нещодавніми виступами мем-койнів, Pepe нещодавно досягла $2 млрд. в ринковій капіталізації, підтверджуючи інтенсивний інтерес до мем-койну протягом останнього місяця.

Ціни на FLOKI

FLOKI (FLOKI), ще один мем-койн, - наш третій найбільший приріст місяця, з мем-койном, який також зазнав чотирьохкратного зростання протягом періоду, щоб приєднатися до ейфорії за мем-койнами. Ціна FLOKI зросла на 443% за період, утримуючи ціну в $0,0001523 на момент публікації.

Помітне зростання FLOKI можна пояснити вибухом загальної суми заблокованих коштів (TVL) на FLOKI. Сьогодні раніше, Загальна Сума Заблокованих Коштів (TVL) в Floki досягла $378,8 млн, нового історичного максимуму для спільноти мем-койну.

Ціни на JasmyCoin

JasmyCoin (JASMY) - наш четвертий найбільший приріст місяця, з мем-койном, який також показав помітне збільшення ціни протягом періоду. Ціна JasmyCoin зросла на 397% за період, утримуючи ціну в $0,02536 на момент публікації.

Збільшення уваги до JasmyCoin відіграло ключову роль в зростанні ціни протягом періоду. JasmyCoin наближається до 63 тис. гаманців, на 3 500 більше ніж початкова кількість гаманців на початку нового року.

Ціни на Arweave

Arweave (AR) завершує наш список найбільших приростів місяця, з альткоїном, який також показав помітне зростання ціни протягом періоду. Ціна Arweave зросла на 248% за період, утримуючи ціну в $39,78 на момент публікації.

Нещодавнє зростання ціни Arweave може бути безпосередньо пов`язане з запуском Arweave AO. З цим новим проектом метою є зробити систему набагато більш масштабованою та корисною для комп`ютерів. Це відкриття відтоді побачило збільшену увагу до AR, пов`язану з цим зростанням.

DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть