Невизначеність регуляції: OANDA Crypto в UK

Невизначеність регуляції: OANDA Crypto в UK

OANDA Crypto стартував в UK, але законодавчі бар`єри лишаються

Приглядаючись до глобального криптосвіту, здається нещодавно, що UK не встиг мертвовувати з іншими регіонами. У США SEC нарешті затвердила спотові Bitcoin ETF, і нові продукти почали з вибухового початку, демонструючи стійкий попит і вражаючі обсяги.

Очікується також запуску подібних ETF в Гонконзі, і з точки зору регуляторної політики ЄС, здається, що рухається швидко, вже створивши спеціалізований пакет регуляції криптовалют під назвою MiCA.

Тим часом у UK картину характеризує невизначеність зі змішаними повідомленнями, оскільки серед обіцянок деяких політиків про інноваційний підхід, регуляторна чистота ще не визначилася, і існує ризик того, що криптопідприємства можуть обрати інші місця для ведення бізнесу.

Проте, серед невизначеності, засвітився позитивний сигнал з лондонської торгової платформи OANDA Crypto, яка почала працювати в UK. Як ім`я вказує, біржа OANDA Crypto є відгалуженням компанії OANDA з США, яка вже працює у галузі криптовалют у США спільно з емітентом стейблкоїнов Paxos.

Дотримання регуляторних вимог стало ключовою проблемою для компаній, які хочуть надавати британські криптослужби, і в разі OANDA його вступ на UK ринок криптовалют був можливим завдяки придбанню, в минулому серпні, більшості акцій у британській криптокомпанії Coinpass, яка сама зареєстрована у британському регуляторі Financial Conduct Authority (FCA).

  • Головні правила для дотримання нових правил
  • Нові закони протягом шести місяців?

В цілому, це змішана картина в UK, особливо коли йдеться про оцінку загальних намірів влади щодо криптопромислу. Тим часом тепер OANDA Crypto рухається рішуче і повністю дотримується цих влад, і в подальшому позитивному розвитку справ, можливо, скоро буде спроба уточнити правила і, таким чином, визначити стратегію на довгостроковий період.

Графік від Finder

Щодо того, як FCA зараз регулює криптосвіт в UK, нові правила щодо просування вступили в дію в минулий жовтень, які відрізняють криптоактиви від звичайних високоризикових інвестицій і віднесли їх до «обмежених масових ринкових інвестицій» з тісним контролем над способами їх просування.

Таким чином, згідно з звітом FCA, опублікованим на початку цього місяця, за час, коли новий регуляторний акт був у силі до кінця 2023 року, FCA видала 450 сповіщень споживачам щодо порушень рекламних правил криптофірм та призвела до видалення з магазинів програм 35 криптопродуктів.

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть