Прогноз на підйом RIO до $20 в бичому ринку

Прогноз на підйом RIO до $20 в бичому ринку

Прогнози ко-засновника Crypto Capital AI: RIO підніметься до $20 під час тривалого бичого ринку

Ко-засновник Crypto Capital AI передбачає, що RIO підніметься до $20 під час тривалого бичого ринку криптовалют. Обережність відзначена для стратегічного виведення прибутку під час циклів ринку. RIO зросла майже на 50% за місяць та на 1,000% за рік, що свідчить про значні прибутки як проект RWA в цьому криптографічному циклі.

У нещодавній прогнозі ко-засновник Crypto Capital AI виразив оптимістичні настрої щодо токену RIO мережі Realio Network. Роки перед довгоочікуваним бичим циклом криптовалют після події Bitcoin Halving 2024 принесли багато нових криптотокенів, і RIO - один з них.

З моменту свого запуску RIO виступає добре у порівнянні з більшістю інших. Фактично, цей актив наразі стоїть на рівні $0,89. Це означає, що актив зрос на майже 50% у останньому місяці та майже на 1,000% за останній рік. Фактично, RIO виділяється як бичий токен для багатьох у криптоспільноті.

Таким чином, підкреслюючи його домінантність у просторі Real World Assets (RWA), ко-засновник вказав, що $RIO готовий до значних прибутків, можливо досягнення $20 під час поточного бичого ринку. Прогноз узгоджується з очікуваним вибухом альткоїнового підйому протягом наступних тижнів та місяців.

$RIO @realio_network - ЗАВАНТАЖЕННЯ ПОДВОЇТИСЯ…⏳

Давайте поговоримо про довгостроковий ринковий цикл для $RIO, КОРОЛЬ RWA👑👇

У наступні тижні та місяці, #алткоїни підіймуться ЩЕ БІЛЬШЕ бичою моментуму!🔥

Зі своїми міцними фундаментальними принципами та гарячим сюжетом RWA, я думаю, що $RIO… https://t.co/Gjc2FNHYpW

Серед оптимістичного прогнозу ко-засновник відзначив важливість бути пильним під час піка ринку та фази розподілу. Вказуючи на можливі ознаки, такі як поламані тенденційні лінії, низькі висоти, песимістичні дивергенції тощо, він закликав інвесторів поступово брати прибуток.

Попередження походить з історичних патернів циклів криптовалютного ринку, попереджаючи про передчасне припущення про постійні бичі тренди. Пост визнає емоційне зв`язання інвесторів з токеном, як $RIO, попереджаючи від потрапляння в пастку розуміння `цього разу все по-іншому`.

Під час святкування прибутків, він підкреслив значення поетапного виходу з позицій під час піка і підкреслив використання технічних показників для обґрунтованого прийняття рішень. Нагадування повторює циклічний характер криптовалютних ринків та необхідність готуватися до можливих відступів.

Проте, багато хто в спільноті очікує, що RIO вражатиме надзвичайно під час наступного бичого циклу. Зокрема, один крипто-лідер каже, що RWA проекти є однією з семи секторів, які побачать великий підйом у цьому циклі. Як проект RWA, можна очікувати, що RIO також буде бачити цей моментум.

SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть