Прогноз ціни BCH при збільшенні хешрейту

Прогноз ціни BCH при збільшенні хешрейту

Прогноз ціни Bitcoin Cash в середовищі рекордного зростання хешрейту

Bitcoin Cash (BCH) зареєструвала вражаючі прирости за останні кілька днів, вирубуючи 58% зелений палицю 2 березня. Тим часом, хешрейт мережі зросла до історичного максимуму, що може підтримати продовження.

Наразі BCH торгується на рівні $479, у той час як BTC - $61,840. Це свідчить про велику різницю між ними, незважаючи на те, що вони мають однакові економічні фундаменти.

Останнє зростання є продовженням 185% приросту, який був помічений в останні два тижні липня 2023 року. Зокрема, BCH вийшла з 50-тижневого експоненційного середньої (EMA) і трохи протримувалась вище EMA з того часу.

Зараз Bitcoin Cash перевіряє багаторічний опір та попередню підтримку в 2021 році. Вибір цієї зони може привести до зростання ціни BCH до попередніх висот в минулому циклі на рівні $1,642.5, що становить 240% приросту.

Хешрейт Bitcoin Cash прагне до історичного максимуму

Тим часом, криптовалютні майнери здається повернули своє гірниче обладнання до мережі Bitcoin Cash. Середній хешрейт становить 8.01 EH/s на 3 березня, зростання на 102,5% за останні 24 години.

Суттєво, хешрейт мережі є важливим показником для фундаментального аналізу криптовалют ігрового типу. Хешрейт відіграє значущу роль у безпеці блокчейну та підкреслює інтерес учасників до отримання прибутку та підтримки визначеної мережі.

Крім того, недавній приріст демонструє стійкість Bitcoin Cash та здатність продовжувати привертати капітал, незважаючи на виклики. На відміну від переважно спекулятивного попиту на BTC, BCH процвітає як ефективний засіб обміну та більш масштабована версія провідної криптовалюти.

Спільнота BCH присвячена підвищенню усвідомленості та прийняттю Bitcoin як світової електронної грошової системи. Недавно розробники також запустили CashTokens, приєднуються до руху DeFi та Web3, який став популярним на ринку.

Увага: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал знаходиться під загрозою.

SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть