ADA, XRP: Цінові Перетворення

ADA, XRP: Цінові Перетворення

ADA, XRP Нові Цифри Цілей, оскільки момент альткоїнів сповільнюється

Ціна Cardano (ADA) зростала до $0.76 2 березня, коли альткоїни на ринку продовжували стрибати. Підйом означав, що вартість ADA збільшилася на 21,89% протягом останніх семи днів. Ріпл (XRP) також зареєстрував схожий результат, коли ціна відновила $0,62.

Проте, підйом ADA сповільнився на момент публікації. Згідно з 4-годинною графікою ADA/USD, вартість зменшилася на 1,98% протягом останніх 24 годин. Глибока аналітика ціни показала, що ADA стикалася з бар`єром на $0,69.

Проте бики змогли пройти вище опори, основуючись на підтримці на рівні $0,67, коли ціна ретрейсилася. На момент написання ціни ADA зменшилася до $0,71. Проте, Експоненційний Середній Рух (EMA) показував, що токен може відчути наступний підйом.

  • ADA Усередині
  • На момент публікації 9 EMA перекинув 20 EMA (жовтий), що вказувало на биковий тренд. Проте трейдерам може бути потрібно стежити, оскільки ADA впала нижче 9 EMA. Якщо ціна впаде нижче $0,70, де знаходиться 20 EMA, бикова теза може бути відхилена.

З власної перспективи

Аналітик Ali Martinez висловив думку, що ціна ADA може продовжити зростати. За словами Martinez, зростання транзакцій, активні адреси та обсяг означають, що мережа Cardano здорова.

`ADA/USD

Таким чином, здорова мережа разом із попитом може сприяти вищим цінам. Якщо це станеться у майбутньому, ADA може спробувати досягти рівня $0,90. XRP Відкриває Шлях Ведмедям

На 4-годинному графіку XRP/USD було видно гостру ведмедину свічку, коли токен впав до $0,60. Тренд цього типу вказує на те, що бики вже не контролюють ціноутворення. Це відобразилося в Індексі Відносної Сили (RSI).

Висновок

Зауважене в роковій відомості, що наведеною в цій статті є лише для інформаційних та навчальних цілей. Стаття не складає фінансової поради чи поради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, понесені в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам рекомендується вживати обережність перед вживанням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP может стать крипто-эквивалентом Tesla, согласно аналитику Хьюзу. Аналогии с ростом Tesla вдохновляют на возможный взлет XRP до исторического максимума. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Cardano (ADA) стабилен, с текущей ценой $0.353273. Сложности прогнозирования из-за конкуренции новых проектов. Возможен постепенный рост цены, но долгосрочный прогноз остается положительным 😊📉 #Cardano #ADA #криптовалюта
Просмотреть