Мем-монети: гонка до вершини.

Мем-монети: гонка до вершини.

SHIB vs PEPE, DOGE vs WIF: Хто перемагає у гонці мем-монет?

Протягом останніх кількох днів ціни на мем-монети зростають захоплюючим чином. Такі як Shiba Inu (SHIB), Pepe (PEPE), Dogecoin (DOGE) та dogwifhat (WIF) побачили, як їх вартість піднялася на неймовірні цифри.

Хоча ці чотири монети очолили бульбашкову хвилю ринку, їхні виступи відрізнялися. Наприклад, ціна SHIB зросла на 126,12% за останні сім днів. DOGE, з іншого боку, стрибнула на 64,23%. Виступ PEPE був кращим зі зростанням на 204,18%, за даними CoinMarketCap. Нарешті, ціна WIF зросла на 422,67%, зробивши її найкращою мем-монетою серед усіх. Shiba Inu (SHIB) vs. Pepe (PEPE)

Coin Edition дивився на рух цін SHIB/USD та PEPE/USD за останні 4 години. Згідно нашого аналізу, обидві мем-монети мали схожу структуру. Також варто зазначити, що PEPE та SHIB вибухли з консолідації приблизно у той же період, але з деякою відмінністю.

Поки PEPE зміг це зробити 25 лютого. SHIB довелось чекати ще три дні, щоб наскочити. Крім того, індикатор Supertrend спалахнув сигналом купівлі для SHIB, вказуючи, що потенціал ціни залишається бульбашковим.

Однак рух ціни SHIB, схоже, ретроцедує, оскільки Relative Strength (RSI) показав, що токен став перекупленим. Також це було вразливим і для PEPE, чия ціна також впала. SHIB/USD Проти PEPE/USD (Джерело: TradingView)

Наразі ралі SHIB може сповільнитися. З ведмежого погляду рис може капнути до $0,000018, оскільки трейдери можуть фіксувати прибуток у наступні дні. PEPE також стикнувся з такою ж долею зі знаками, що він може впасти нижче $0,0000040.

Однак бикове повернення може побачити ціни іде вгору. У високоризиковому випадку SHIB може піднятися до $0,000030, тоді як PEPE може розгортатися в напрямку $0,000060. Dogecoin (DOGE) vs. dogwifhat (WIF)

Ціна DOGE на прес-час знизилася з $0,15 до $0,13. Ціна WIF також впала з $1,70. Але, на відміну від SHIB та PEPE, рух ціни DOGE та WIF виявився різним. Для WIF його неймовірний ріст означав, що бики тримали ведмедів поза увагою на деякий час.

Проте, бикові Dogecoin, незважаючи на те, що у контролі, все ще мають ведмедів на підводі. Використовуючи індикатор відновлення Фібоначчі, Coin Edition відзначив, що ціна DOGE може знизитися. Наприклад, рівень Фібоначчі 0,382 був близько $0,12, що свідчило про те, що мем-монета може пережити 7,69% зниження.

DOGE/USD Проти WIF/USD (Джерело: TradingView)

Цей потенційний спад був також відомий в Awesome Oscillator (AO). На прес-час AO відображав червоні смуги, вказуючи на можливий внизовий момент. Якщо цей спад приведе до зниження ціни Dogecoin, WIF також може бути зачеплено. Однак ймовірно, що WIF не впаде нижче $1 в короткостроковій перспективі.

Відомості, наведені в цій статті, призначені лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Компанія Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, що виникають в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам радять проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних із компанією.

История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP может стать крипто-эквивалентом Tesla, согласно аналитику Хьюзу. Аналогии с ростом Tesla вдохновляют на возможный взлет XRP до исторического максимума. 🚀📈
Просмотреть