Мемонаведені криптовалюти зростають: WIF, PEPE, SHIB, FLOKI та BONK (Огляд ринку)

Мемонаведені криптовалюти зростають: WIF, PEPE, SHIB, FLOKI та BONK (Огляд ринку)

Мемонаведені криптовалюти WIF, PEPE, SHIB, FLOKI та BONK зростають в ціні вдвічі щотижня (Огляд ринку)

Хоча Bitcoin зупинився і навіть трохи відступив нижче $62 000, мемонаведені криптовалюти стали новинами на цьому тижні з приголомшливими приростами, очолюваними Dogwifhat (WIF).

Загальна капіталізація крипторинку трохи зменшилася на денній шкалі, але за останні сім днів зросла на понад $100 мільярдів. Світ мемонаведених криптовалют

Ринок биків, схоже, знову на правильному шляху, оскільки активи, які були менш популярними минулого року, отримали багато уваги завдяки масштабним приростам зараз. Так сталося із найбільшими мемонаведеними криптовалютами. Доджкойн – найбільш відомий представник цієї когорти – виріс на 70% на цьому тижні та повернувся в топ-10 найбільших цифрових активів за капіталізацією, оскільки його ціна піднялася майже до $0,14.

Однак головний конкурент DOGE – Shiba Inu – перевершив його значним тижневим вибухом у 130%. Ви можете перевірити деякі можливі причини цього зростання тут.

BONK стрибнув на 100% за той же період, але всі ці три мемонаведені криптовалюти були пригноблені PEPE, FLOKI та особливо WIF.

PEPE зріс на 240% та перебуває на багатомісячному піку, FLOKI повернувся до топ-100 альтів з тижневим вибухом у 270%, тоді як WIF продовжує бити найвищі показники. Фактично, WIF збільшився майже на 400% за останні сім днів та зараз торгується поблизу $1,7.

Майже весь крипторинок показав вражаючі прирости за останні сім днів, як це можна побачити на графіку нижче. Таким чином, не дивно, що загальна капіталізація збільшилася на $120 мільярдів з минулої неділі.

Bitcoin впав нижче $62К

Основна криптовалюта завершила лютого місяць з найбільшим щомісячним приростом в історії, оскільки вона піднялася з $42 000 до $64 000, перш ніж відступити до $62 000.

Таким чином, актив відстало всього на $5 000 від свого попереднього історичного максимуму під час внутрішньомісячного піку. Лише за цей тиждень стався масштабний вибух, який відвів його від $51 000 до зазначеного вище максимального.

Однак Bitcoin трохи зупинився за останні кілька днів і не зміг перейти позначку в $62 000. Минулі 24 години принесли невелике відступлення, і BTC зараз знаходиться на відстані від цього рівня.

Після щотижневого зростання на 19%, ринкова капіталізація Bitcoin становить набагато понад $1,2 трлн, розмістивши його серед 10 найбільших фінансових активів за цим показником. Його домінування над альтами, однак, знизилось на понад 1% за останні часи і тепер становить менше 50% на CoinGecko.

История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP может стать крипто-эквивалентом Tesla, согласно аналитику Хьюзу. Аналогии с ростом Tesla вдохновляют на возможный взлет XRP до исторического максимума. 🚀📈
Просмотреть