Невпинний ріст Dogwifhat: що далі?

Невпинний ріст Dogwifhat: що далі?

Що чекає на ціну Dogwifhat після тижневого зростання на 300%

Ціна Dogwifhat: Мем-криптовалюта почала спостерігати масштабний наплив на минулому тижні, піднімаючи популярні активи, такі як Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) та Pepe Coin (PEPE), в розгалужений ралі. Серед цього ейфорії мемкойнів було виділено також Dogwifhat на основі Solana, який також став одним з великісь тижневих приростів, піднявшись з $0,285 до поточної ціни торгівлі в розмірі $1,214, реєструючи зростання на 315%.

З початку січня до кінця лютого ціна монети Dogwifhat спостерігала бічну руху, що резонувало між двома зближеними лініями трикутної форми. Ця графічна форма представляє короткий період консолідації, вихід з якого розкриває домінуючу силу на ринку.

26 лютого ціна WIF дала вибійку вверх із трендового шаблону, надаючи покупцям відповідну підтримку для забезпечення стійкого росту. Пост-вибійковий ралі підняв мемкойн Dog на 195%, щоб досягти нового історичного максимуму в розмірі $1,35.

Останній аналіз від Lookonchain розкрив значний транзакцію криптовалютного кита, який перемістив 7,059 Solana ($SOL) на суму приблизно $918K з біржі Binance, щоб придбати 673,394 токенів, відомих як $WIF по ціні $1,36.

Цей останній придбання додається до попередньої інвестиції кита в 16,857 $SOL (близько $2M) на 2,82 мільйони $WIF за середньою ціною $0,71. Об`єднані транзакції призвели до нереалізованого прибутку приблизно в розмірі $1,35 мільйона для інвестора, пропонуючи роздрібним трейдерам краще переконання у потенціалі тривалого ралі.

Хоча поточний ринковий прогноз передбачає буйну тенденцію для Dogwifhat, продовжуючи моментум, ймовірно, не продовжиться, якщо не буде надано сприятливої новини. Якщо ціна монети ввійде в нову корекцію з опори $1,35, ціна WIF може впасти до потенційної підтримки на рівнях $1,05 та $0,86, що співпадає з 23,6% та 38,2% рівнями Фібоначчі.

Технічний показник: Експоненціальний рухомий середній: Швидко рухлива 20- та 50-денна EMA нахил може виступити як перший захисний ланцюжок для покупців монети, Середній індекс напрямку: Нахил ADX на рівні 39% відображає те, що покупці Dogwifhat ведуть виснажене ралі, що може призвести до невеликого відступу для набуття сили.

Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP может стать крипто-эквивалентом Tesla, согласно аналитику Хьюзу. Аналогии с ростом Tesla вдохновляют на возможный взлет XRP до исторического максимума. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Cardano (ADA) стабилен, с текущей ценой $0.353273. Сложности прогнозирования из-за конкуренции новых проектов. Возможен постепенный рост цены, но долгосрочный прогноз остается положительным 😊📉 #Cardano #ADA #криптовалюта
Просмотреть