Стрімке зростання ціни ADA: Гамбарделло прогнозує ракетний запуск

Стрімке зростання ціни ADA: Гамбарделло прогнозує ракетний запуск

Кардано Булл Ден Гамбарделло прогнозує ракетний запуск, оскільки ADA стрімко зросла на 14,59%

Видатний аналітик по Кардано Ден Гамбарделло стверджує, що остаточний сигнал для ракетного запуску ADA в напрямку небачених висот активовано. Гамбарделло зробив це дерзке заявлення у недавньому аналізі ринку Кардано, зауважуючи, що актив встановив патерн, що нагадує його патерн перед бичими бігами 2020 року.

CARDANO Rocket ACTIVATED! Game-Changing ADA Breakout! (HISTORIC)https://t.co/bpTJGvGjnz — Ден Гамбарделло (@cryptorecruitr) 2 березня 2024

ADA виросла експлозивно за останні 24 години з низького рівня в $0.6641 до $0.761. Ця траєкторія відображає зростання на 14,59%, оскільки учасники ринку обміняли понад $1,318,677,166 ADA за останні 24 години. Більше того, це зростання за 24 години позиціонує виступ Кардано за тиждень на значному 25% зростанні від $0.5854.

Серед цього хвалебного виступу відомий аналітик по Кардано Ден Гамбарделло вказує на те, що ADA може готуватися до нового історичного максимуму. Він вказав на технічний індикатор, зауважуючи схожості між поточною траєкторією ADA на щотижневій діаграмі та деякими від декабря 2020 року.

У вчорашньому аналізі Гамбарделло підкреслив бичу структуру, помічену в кінці 2020 року, яка знову з`явилася після недавнього стрімкого підйому ціни ADA. Однак він зауважив, що бича тенденція згасла, коли ціна ADA відступила.

Гамбарделло визначив дві умови для повторення структури, одна з яких передбачає, що актив покаже рух вгору. Аналітик вважає, що такий рух вгору може слугувати остаточним сигналом для довгоочікуваного ралі Кардано до нового історичного піку.

Цікаво, що в поточному аналізі Гамбарделло висловив задоволення тим, що бича структура знову з`явилася, і цього разу вона видається більш стійкою, оскільки ADA підтримує ціну вище позначки в $0.74.

За словами Гамбарделло, якщо Кардано та біржовий ринок продовжуватимуть бичу траєкторію, короткострокова ціль для ADA становить близько $1,5.

Відмова від відповідальності: Інформація, наведена в цій статті, призначена виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяні в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть