Таємниця затримання криптопонзі: Документи До Квона

Таємниця затримання криптопонзі: Документи До Квона

Документи До Квона розкривають дивовижну нерозбірливість його затримання

Публічно оприлюднені документи, які були опубліковані перед надходженням до екстрадиції відомого криптопонзі Do Kwon, розкривають дивні повороти подій, що призвели до його затримання і затримання його співвітчизника Джун Чанга.

Подавшись від Подгориці, столиці Чорногорії, на приватному літаку в березні 2023 року, Квон та Чанг були зупинені на кордонному переїзді, коли вони представили фальшиві паспорти Коста-Рики. Пара намагалася полетіти до Дубая, відомого дому Чанпенга Чжао (колоідально відомого як CZ), засновника та колишнього генерального директора Binance.

  • Після того, як їм було конфісковано та перевірено багаж, були виявлені ще проблемні документи, включаючи анульовані паспорти Південної Кореї та Бельгії, які містили зовсім різну особисту інформацію для двох осіб. Згідно з цими паспортами, Квона звали `Фредерік Нгуєн`, а Чанга звали `Томас Ванг`.
  • Деякі з країн, де було помічено До Квона або де його шукають для екстрадиції.

Паспорти Південної Кореї дуетно було перевірено через базу даних, яка вказувала на інтерпольовські червоні прапорці. Суддя не впливає.

На захист, дует заявив, що монтенегрінські влади мали негайно зв`язатися з імміграцією Коста-Рики, щоб довести, що їхні паспорти були справжніми. Однак, коли монтенегринські влади саме це зробили, їм сказали без якогось сумніву, що паспорти були підроблені.

Квон та Чанг повідомили влади, що їх не тільки переконав їх сінгапурський агент у тому, що паспорти Коста-Рики були автентичними, але і те, що вони звернулися до агентства, коли зрозуміли, що є розбіжності на паспортах Бельгії, такі як повністю різні імена.

Кінець публічно оприлюднених документів, монтенегринський суддя називає аргументи обвинувачених `розрахованими спробами ухилитися від вини` та вказує, що `обвинувачені володіли цими документами, які є критичними для їхньої ситуації, в своїх особистих речах без якого би то не було логічного пояснення для цього.

Очікується, що Квон буде екстрадований в Сполучені Штати до кінця березня, а аналогічний, якщо не коротший термін, очікується для екстрадиції Чанга в Республіку Корею.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть