Коротка назва статті:
Райт заперечив змови COPA

Коротка назва статті: Райт заперечив змови COPA

Craig Wright заперечив змови про підміну електронних листів між ним і його колишніми адвокатами в п`ятницю під час його останнього перехресного допиту в справі COPA.

Судовий процес продовжиться 12 березня для заключного виступу.

Craig Wright звинуватив критиків у прослуховуванні його дому та підміні електронного листа, яким він має намір підтвердити підозри про те, що він виготовив під час перехресного допиту в Об`єднаному Королівстві, що розслідує його заяви про винахід Bitcoin.

Підміна передбачає зміну метаданих електронного листа, яку можна використовувати, серед іншого, щоб створити враження, що він був відправлений з іншої адреси.

Питаний суддею-головуючим Джеймсом Меллором, чи може він вказати, хто виконав підміну, Райт сказав: `На жаль, ні. Я підозрюю, Ваша милість, що це зробиво кілька людей`.

Австралійський комп`ютерний вчений довгий час підтримує, що він є Сатоші Накамото, псевдонімним автором основного документа Bitcoin, відомого як білий папірець. Група учасників галузі, відома як Криптовідкритий патентний альянс (COPA), та кілька розробників Bitcoin подали позов до його в адресу, заходячи, що він скоїв підробки `промислового масштабу`, намагаючись довести, що він є Сатоші.

У п`ятницю Райт рішуче відкинув звинувачення, висунуті COPA, у підміці електронного листа, що стосується підтримки заяви, яку він зробив в суді попереднього тижня щодо його колишніх юридичних представників в Ontier.

Райт замість цього поклав вину на мітки часу та інші розбіжності в електронних листах на підміну електронних листів, спам-папки, міграції доменів, спостереження та хакерство.

Докладніше: Craig Wright стикнеться з новими звинуваченнями у підробці в справі COPA відносно електронних листів Ontier

Суддя Меллор запитав, чому хтось, хто шукає падіння Райта, би переправив електронний лист, щоб підтримати те, що він сказав, на що Райт відповів: `О, ні. Це не підтримує`.

Він сказав, що електронний лист був підмічений зловмисником, щоб вигадати виправдання для приведення його знову до суду.

Після Райта свідчень заступник COPA Патрік Мадден повернувся на свідчення, щоб захистити його новий аналіз електронних листів Ontier. Адвокат Райта намагався встановити, що підміна електронного листа - це проста справа.

На запитання адвоката Райта Крейга Орра, чи міг би бути електронний лист підмічений, Мадден сказав, що він не вважає це можливим.

П`ятниця була останнім днем для обговорення доказів. Судовий процес продовжиться 12 березня для заключних виступів обох сторін.

Камелія Шумба внесла свій внесок до звіту.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть