Динаміка ціни XRP в жовтні: ринок криптовалютний аналіз

Динаміка ціни XRP в жовтні: ринок криптовалютний аналіз

У жовтні вартість XRP(XRP) зросла більше, ніж на 20%. Це свідчить про загальний тренд на ринку криптовалют, де багато активів зазнають приросту.

Цей позитивний рух на ринку XRP спричинив поновлений інтерес серед інвесторів, що веде трейдерів до розгляду його інвестиційного потенціалу.

З цієї точки зору, Finbold розрахував поточну вартість $1,000 інвестованих у XRP на початку 1 січня. Історичні дані вказують на потенційний стрімкий підйом ціни XRP.

Аналізуючи історичні дані XRP, виокремлюється помітний тренд щодо його місячних закриттів у порівнянні з 21 Експоненційним Скользячим Середнім (EMA). Дослідження показує, що XRP має тенденцію до кількох місячних закриттів нижче 21 EMA перед значним підйомом ціни, як показано на графіку (синя рамка).

Однак поточна ситуація відрізняється від цього історичного патерну. З вересня 2022 року XRP продемонстрував стійкий тренд місячних закриттів вище 21 EMA. Ця постійна поведінка вказує на потенційний перехід до більш бикового ринкового стану.

Такі стійкі закриття вище 21 EMA сигналізують про сильніший вгородній рух, що вказує на можливість більш енергійних та стійких цінових рухів в найближчому майбутньому, як стверджує публікація аналітика з криптовалют ЕГРАГ КРИПТО на 1 березня.

Це спостереження підкреслює важливість стеження за продуктивністю XRP в порівнянні з 21 EMA як ключовим показником його бикового траєкторії. Графік ціни XRP

XRP стартував 2024 року з енергією, маючи оцінку $0.6157 в день Нового Року. Однак, незважаючи на цей початок, ціна XRP скоро впала нижче позначки $0.60 і мучилася повернутися до неї до недавнього часу.

Він залишається трішки нижче рівнів, помічених два місяці тому, що призводить до річного регресу в розмірі -4.93%.

Тим не менше, протягом останніх семи днів XRP зазнав помітного зростання в 11.28%, допомігши відновити деякі з попередніх втрат. Цей недавній стрибок свідчить про потенціал XRP перевершити рівні, побачені на початку року.

Слід зазначити, що Ripple розблоковує визначену кількість XRP що перше число місяця. Цього разу розблокована сума становитиме $600 млн, що сприятиме інфляції токену. Постійне розблокування XRP компанією Ripple значно впливає на його ринкову динаміку та загальну вартість. Скільки коштувала б $1,000 інвестована в XRP зараз?

Якби ви інвестували $1,000 в XRP на початку 2024 року, ваша інвестиція не виглядала б особливо успішно до поточного моменту.

З точки зору -4.93% зниження з початку року, до 1 березня ваша інвестиція оцінюється в розмірі $950.7.

Однак, беручи до уваги поточну ринкову динаміку, яка позиціонує цей цифровий актив для різкого підйому, це зниження може виявитися не значною втратою в довгострокових перспективах.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не слід вважати інвестиційною консультацією. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP может стать крипто-эквивалентом Tesla, согласно аналитику Хьюзу. Аналогии с ростом Tesla вдохновляют на возможный взлет XRP до исторического максимума. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Cardano (ADA) стабилен, с текущей ценой $0.353273. Сложности прогнозирования из-за конкуренции новых проектов. Возможен постепенный рост цены, но долгосрочный прогноз остается положительным 😊📉 #Cardano #ADA #криптовалюта
Просмотреть