Прогноз переможців 2024 року: ZETA, PYTH та COTI

Прогноз переможців 2024 року: ZETA, PYTH та COTI

3 Altcoins Predicted To Be 2024’s Biggest Winners: Analyst Picks

Discover Crypto, канал YouTube, який надає інсайти у криптовалюту, опублікував нове відео, в якому виділив три альткоіни, які можуть бути найбільшими переможцями у 2024 році. Coin Edition спостерігав за сесією, оскільки канал відзначив, що нові криптовалюти можуть домінувати на цінових графіках цього року.

З серед нових монет, канал вибрав ZetaChain (ZETA), Pyth Network (PYTH) та COTI (COTI).

Для підтримки свого вибору, ведучий каналу відзначив, що ZetaChain переживає багато покупок `розумного грошей` після того, як ранні прихильники вивільнили свої утримання. Він також зазначив, що проект Layer 1 ставить токен в перевагу для експоненційного зростання.

Крім цього, він зазначив, що соціальна мережа ZETA наряду з активним розвитком розміщує його як топовий альткоїн, який може зрости в 10 разів на циклі.

На момент публікації ціна ZETA становила $2.65, завдяки збільшенню на 378% за останні 30 днів. Графік 4-годин показав, що Supertrend показав сигнал покупки на $2.24. Однак аналіз графіка показав, що ZETA може зазнати опору близько $2.80.

Незважаючи на це, індекс відносної сили (RSI) постійно зростав. Зростання RSI свідчить про те, що купівельний попит був дуже присутній. На короткостроковий період ціна ZETA може піднятися до $3.50.

ZETA/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

У довгостроковій перспективі постійне накопичення `розумного грошей` може відправити ціну в регіон подвійних цифр. Проте трейдери можуть спостерігати за корекціями, оскільки вони можуть надати кращі можливості для покупки.

Pyth Network (PYTH)

Discover Crypto зауважив, що він вибрав PYTH через його фундаментальні аспекти. По-перше, ведучий зауважив, що PYTH побудований на Solana (SOL), на якому він дуже оптимістичний. Він також навів другу причину, зауваживши, що фундаментали Oracle роблять його топовим вибором. Щоб зробити це ще цікавіше, він назвав Pyth Network Chainlink (LINK) Solana.

4-годинний графік PYTH/USD показав, що ціна трохи знизилася. Показники з рівня Фібоначчі 0.618 показали, що $0.67 може бути гарною точкою входу перед відновленням токена. На момент публікації PYTH продавався за $0.68.

Крім того, Awesome Oscillator (AO) показав червоні смуги, що свідчить про зростання внизової моментумі. Якщо ціна PYTH подалі переміщуватиметься, трейдери можуть бажати накопичувати зі знижкою. Якщо купівельний тиск прийде пізніше, ціна може перевищити $1 протягом кількох тижнів.

PYTH/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

COTI (COTI)

COTI був останньою криптовалютою, яку канал порадив виступити добре. Як і ZETA та PYTH, COTI також новий токен. Канал зауважив, що основою вибору була його здатність до конфіденційності.

Проте він вважає, що трейдерам слід бути обережними з покупкою COTI навколо $0.25, оскільки вона може скоро ретрейситися. На щоденному графіку COTI показав гостру ведмежу свічку до $0.21, що свідчило про те, що трейдери почали фіксувати прибуток.

COTI/USD Щоденний графік (Джерело: TradingView)

Coin Edition також проаналізував Експоненційний Рухливий Середній (EMA). На момент публікації 50 EMA (синій) перетнувся з 200 EMA (жовтий), що вказує на довгостроковий биковий тренд. В дуже ведмежому сценарії COTI може знизитися до $0.15. Але в довгостроковій перспективі криптовалюта має потенціал потроїти свою ціну.

Відомості: Інформація, представлена в цій статті, є інформаційною та освітньою цілями. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, завдані в результаті використання згаданого контенту, продуктів або послуг. Читачі повинні бути обережними перед тим, як приймати будь-які заходи, пов`язані з компанією.

Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Обзор: Статья о 5 графических шаблонах криптовалют. Шаблоны помогают прогнозировать изменения цен. Важно использовать их с другими методами. Знание этих шаблонов улучшит аналитику и принятие решений на рынке. 📈🔄🕵️
Просмотреть
Прогноз роста XRP к 2025 году
Прогноз роста XRP к 2025 году
К 2025 году цена XRP может достичь $2, если биткоин станет $100-150 тыс. После судебного процесса между Ripple и SEC й трейдеры ожидают роста. 🚀📈
Просмотреть
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Обзор пяти сервисов по предоставлению сигналов криптовалют: NFT Signals - NFT, Бинанс Киллерс - альткоины, Волк Трейдинга - теханализ, Coinmetro - регулятивный анализ, Крипто Булл - соц.медиа. Рынок непредсказуем, нужна широкая стратегия. 📊🔍📈📉🧐
Просмотреть
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть