Криптовалютний фонд Deus X Capital придбає HAYVN

Криптовалютний фонд Deus X Capital придбає HAYVN

Криптовалютний інвестиційний фонд Deus X Capital придбає HAYVN за невідому суму

Сімейний криптовалютний інвестиційний фонд Deus X Capital погодився придбати інституційну фірму з цифровими активами HAYVN за невідому суму.

У заяві Deus X Capital було сказано, що досягнута взаємна згода з акціонерами HAYVN щодо придбання бренду бізнесу, технології, клієнтів і персоналу угодою, яку сторони планують закрити до 28 березня 2024 року.

Криптовалютна торгова фірма HAYVN з Гольфстріту - це платформа для позабіржового (OTC) та кастодіану для цифрових валют. У 2022 році широко повідомлялося, що HAYVN шукала інвесторів для раунду серії B з подальшою IPO, як повідомляло агентство Reuters.

Це придбання надасть криптовалютному інвестиційному фонду можливість розширити свою присутність на Близькому Сході. У грудні стало відомо, що Генеральний директор HAYVN Крістофер Флінос неочікувано пішов на відставку з невідомих причин.

Річард Крук був призначений новим Генеральним директором HAYVN з фокусом на зростання бізнесу. До приєднання до HAYVN Крук займав посаду COO в BCB Group, бізнесі з цифровими платежами, і був керівником відділу новітніх технологій в інвестиційному банку RBS, а також займав важливі керівницькі посади в Швейцарському інвестиційному банку UBS.

`Ми зобов`язані забезпечити інституційним клієнтам критичні послуги, які їм потрібні для успішного використання існуючої та зростаючої можливості у цифрових активах, продовжуючи будувати та розвивати нові можливості. HAYVN є ключовим для нашої стратегії і представляє ще один стовп нашого зобов`язання перед регіоном Близького Сходу,` - сказав Тім Гран, Генеральний директор Deus X Capital, у прес-релізі.

Чому Крипто-Екзекутиви Відкривають Офіси в Абу-Дабі

У 2023 році кілька криптовалютних фірм розширювалися на Близький Схід з фокусом на Дубаї та Абу-Дабі. Серед цих фірм були криптовалютні бізнеси, такі як Copper, Paxos і eToro.

Хедж-фонди Алан Говард підкинув ідею Абу-Дабі як наступного глобального фінансового центру. Регіон має найкращий часовий пояс для торгів для макро-менеджерів, повідомляє Нішант Кумар з Bloomberg.

Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Бывшие чиновники ФРС противоречатся: Местер за снижение на 25 пунктов, а Буллард - на 50. Рынок реагирует волатильно. Рост S&P 500 может продолжиться. 📉📈
Просмотреть