Прогнози аналітика щодо мемкойнів WIF і PEPE

Прогнози аналітика щодо мемкойнів WIF і PEPE

Торговець, який точно визначив мінімум спаду біткоїна (BTC) 2018 року, говорить, що він оптимістично налаштований до двох мемкойнів.

Аналітик з псевдонімом Блунц розповідає своїм 240 800 фоловерам на соціальній медіа-платформі X, що мем-токен на основі Солани dogwifhat (WIF) друкує бичачі нарощуючі установки на вищих мінімах кожного разу, коли актив завершує трихвильовий корекційний рух.

Блунц практикує теорію хвиль Еліотта, підхід до технічного аналізу, який намагається передбачити майбутні цінові дії, слідуючи психології толпи, яка має тенденцію проявлятися у хвалях.

Згідно з теорією, бичачий актив зазвичай спостерігає трихвильовий корекційний рух перед наступним рухом вгору.

Заявляє Блунц,

«WIF фактично торгувався великим фондовим зростанням з моменту створення, з постійними імпульсними підйомами та постійними чіткими корекційними тремовними рухами назад, кожного разу формуючи вищий мінімум.

В кінцевому підсумку, цей фонд ламається і рухається вгору, і багато хто буде здивований, але знаки були видно».

Дивлячись на графік аналітика, він, здається, підказує, що WIF на порозі вибуху з патерну орієнтованого трикутника на шляху до руху вгору до його цілі в 1,40 долара.

На момент написання WIF коштує 0,507 долара, що на 42% вище за останній день.

Ще одна альткоїна на радарі трейдера - мемкойн Pepe (PEPE). Блунц ділиться графіком, що підказує, що PEPE завершив трихвильовий корекційний рух і тепер готується до руху вгору до його цілі в 0,0000022 долара.

«Гарний стабільний підйом вище на PEPE все вихідні.

Мені дуже подобається ця установка, здається, що мем-сезон знову нагрівається».

На момент написання PEPE коштує 0,000001832 долара, що на 30% вище за останні 24 години.

Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Обзор: Статья о 5 графических шаблонах криптовалют. Шаблоны помогают прогнозировать изменения цен. Важно использовать их с другими методами. Знание этих шаблонов улучшит аналитику и принятие решений на рынке. 📈🔄🕵️
Просмотреть
Прогноз роста XRP к 2025 году
Прогноз роста XRP к 2025 году
К 2025 году цена XRP может достичь $2, если биткоин станет $100-150 тыс. После судебного процесса между Ripple и SEC й трейдеры ожидают роста. 🚀📈
Просмотреть
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Обзор пяти сервисов по предоставлению сигналов криптовалют: NFT Signals - NFT, Бинанс Киллерс - альткоины, Волк Трейдинга - теханализ, Coinmetro - регулятивный анализ, Крипто Булл - соц.медиа. Рынок непредсказуем, нужна широкая стратегия. 📊🔍📈📉🧐
Просмотреть
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть