Криптовалютний ринок: $3,2 Трильйона - Подробиці.

Криптовалютний ринок: $3,2 Трильйона - Подробиці.

Альткоїн Ринок Готується до Вибухового Росту до $3,2 Трильйонів: Подробиці

Нещодавно загальна капіталізація криптовалютного ринку перевищила $2,14 трильйона, Магс, технічний аналітик у криптоспільноті, вважає, що лише альткоїн ринок може коштувати $3,2 трильйона. Ця точка зору виникла під час того, як біткоїн значно зрос до нового річного максимуму за останні 24 години.

Зокрема, дані CoinMarketCap показують, що біткоїн зріс на понад 10,4% з мінімального рівня $50 960 до максимуму у $56 775 за останню добу.

Серед десяти найбільш видовищних криптовалют, основними вигодопридатними ралі, очолюваними біткоїном, є Солана (SOL), яка досягла $112 з $100. Також, Кардано (ADA) повернувся до території $0,6 з прибутком у 8%, тоді як Доджкоїн (DOGE) зафіксував двозначний процентний ріст.

Посеред цієї високооцінної траєкторії аналітик стверджує, що альткоїн ринок може готуватися до того, що він описав як найбільшу в історії сезон альткоїнів.

Магс висловив цю думку у нещодавньому пості на X. До твіту додано графік, який показує, що альткоїн ринок перебуває в положенні, яке зараз схоже на попередній буль-ринок 2021 року. Інспіруючись траєкторією, яку встановив альткоїн протягом буль-сезону 2021 року, він передбачає повторення ралі. Аналітик передбачає, що до 2025 року ймовірно досягнеться оцінка альткоїнів у розмірі $3,2 трильйона.

Зокрема, статистика CoinMarketCap показує, що альтернативний криптовалютний ринок становить приблизно $1,01 трильйона. Якщо ринок рухатиметься до $3,2 трильйона, як вказує технічний аналітик, це означатиме, що не-біткоїн інвестори збагатяться на 216%. Однак аналітик не згадав жодного конкретного альткоїна, який міг би очолити атаку.

Реагуючи на точку зору аналітика, деякі учасники ринку навіть задумались про ймовірність того, що альткоїн досягне оцінки у $4 трильйони.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена у цій статті, носить інформаційний та освітній характер. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Видання `Монета` не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникають внаслідок використання згаданого контенту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується виявляти обережність перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Обзор: Статья о 5 графических шаблонах криптовалют. Шаблоны помогают прогнозировать изменения цен. Важно использовать их с другими методами. Знание этих шаблонов улучшит аналитику и принятие решений на рынке. 📈🔄🕵️
Просмотреть
Прогноз роста XRP к 2025 году
Прогноз роста XRP к 2025 году
К 2025 году цена XRP может достичь $2, если биткоин станет $100-150 тыс. После судебного процесса между Ripple и SEC й трейдеры ожидают роста. 🚀📈
Просмотреть
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Обзор пяти сервисов по предоставлению сигналов криптовалют: NFT Signals - NFT, Бинанс Киллерс - альткоины, Волк Трейдинга - теханализ, Coinmetro - регулятивный анализ, Крипто Булл - соц.медиа. Рынок непредсказуем, нужна широкая стратегия. 📊🔍📈📉🧐
Просмотреть
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть