Проблеми довіри в галузі криптовалют: злам управління Binance

Проблеми довіри в галузі криптовалют: злам управління Binance

Правові хвороби колишнього генерального директора Binance підсвітлюють проблеми довіри в галузі криптовалют

25 лютого відомий криптовалютний адвокат Стівен Нерайов висловив стурбованість тим, що юридичні виклики, які стоїть перед колишнім генеральним директором Binance та засновником Чанпенгом Жао (CZ), можуть прольотити тінь на криптовалютну галузь.

Судовий процес Чанпенга Жао (CZ) набирає новий оберт в останні дні. Повідомлення свідчать, що Управління адвокатів Сполучених Штатів виступає за посилення умов виходу під вартою. Ці умови вимагають від Чанпенга Жао здати свій канадський паспорт перед призначеним на 30 квітня слуханням. Труднощі CZ Можуть Пошкодити Довіру

Злам:

Управління адвокатів Сполучених Штатів формально попросило CZ Binance здати паспорти до винесення вироку.

Уряд США офіційно запросив суд мандатувати CZ регулярно надавати трьохденне попередження, коли він подорожує по континентальних США. Уряд США Запрошує CZ Здати Всі Паспорти Перед Винесенням Вироку

Управління прокурора США подало прохання федеральному судді упровадити додаткові обмеження подорожей на Чанпенгома Жао `CZ`, колишнього генерального директора Binance.

Прокурор США Тесса Горман просила затвердження від…

Ці додаткові обмеження подорожей привернули увагу популярного криптовалютного адвоката Нерайова. Він намекав, що юридичний спір між CZ та США може мати більш глибокий та широкий вплив на криптовалютну галузь.

Згідно з дописом на X (раніше Twitter), Нерайов зазначив, що юридичне питання може `пошкодити довіру до криптовалютної галузі`. Ходять чутки, що CZ, генеральний директор Binance, відіграв ключову роль в розкритті та призведенні до падіння SBF та FTX. Деякі люди вважають, що саме через це Міністерство юстиції його переслідує, і його можуть ув`язнити.

Причина цих звинувачень полягає в тому, що… https://t.co/EoZlnWPsqb

Давши контекст своїй заяві, Нерайов зазначив, що є чутки, що CZ відіграв критичну роль у розкритті та наступному зриві його близького конкурента, Сема Бенкман-Фріда (SBF), та криптовалютної біржі FTX. З урахуванням цих чуток, багато людей вважають, що Департамент юстиції США працює наполегливо, щоб забезпечити, щоб CZ став обличчям ув`язнення.

Нерайов заявив, що причиною цих чуток є те, що багато людей вважають, що криптовалютні операції SBF були закулісним каналом для направлення грошей політикам та іншим впливовим постачальникам. Призводжувана в спекуляцію роль CZ в цілому ситуації викликав обурення цих впливових особистостей, які хочуть, щоб він провів час за гратами.

Для контексту, колишній генеральний директор Binance перебував на судовому процесі за невиконання ефективної програми протидії відмиванню грошей на централізованій криптобіржі.

У рамках угоди про врегулювання біржа Binance була покарана на загальну суму в $4,3 мільярди у кінці 2023 року. Крім того, CZ було попрошено вийти з посади генерального директора. Його також було звинувачено в порушенні Банківського закону США (BSA) та штрафовано на $175 мільйонів у рамках умов його застави.

Більше того, подальша боротьба колишнього генерального директора з регуляторами міцно пов`язана з його запитом на виїзд з США до часу суду. Нагадаємо, що його попередній запит на виїзд до Об`єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) для відвідування родини також було відхилено. Засновник Terra До Квон стикається з екстрадицією до США

Останні два роки були сумішшю макро- та галузевих подій для простору криптовалют. У 2022 році повний наштовх криптовинтеру був оголошений, оскільки екосистема нового ринку знизилася на 50% від її ринкової капіталізації $3 трлн.

Падіння блокчейну Terra в травні того року каталізувало повноцінну версію криптоверсії ринкової депресії. Після дворічної юридичної боротьби засновник і творець блокчейну Terra, До Квон, готується бути екстрадованим до США, щоб стати обличчям кримінальних звинувачень.

🚨 ЗЛАМ

Побєда, місцеве ЗМІ, шістнадцятий повідомило, що До Квон запланований для екстрадиції до Сполучених Штатів.

Падіння блокчейну Terra призвело до втрат інвесторів на велику суму $40 мільярдів упродовж кількох місяців, поки Квон не сховався. Тим не менше, Південнокорейський уряд вже відшукав його, і він готується офіційно передати до влади США у найближчі місяці.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть