Топ 3 токени AI: WLD, GRT, RNDR - Відновлення та перспективи

Топ 3 токени AI: WLD, GRT, RNDR - Відновлення та перспективи

Топ 3 токени AI з биковим патерном: WLD, GRT, RNDR

Токени AI: Незважаючи на загальну невизначеність ринку, криптовалютні токени, спрямовані на штучний інтелект, виділяються як високодохідна категорія. Відновлення цього сектору набуло значного розповсюдження з запуском генератора тексту на відео OpenAI під назвою Sora, що викликало нову хвилю ентузіазму для технології штучного інтелекту. Позитивний рух був додатково підсилений вражаючими фінансовими показниками Nvidia (NVDA) за четвертий квартал фінансового року 2024 року, перевершуючи прогнози аналітиків та підтверджуючи биковий настрій на ринку.

Компанії, такі як NVIDIA, розширюються в інтелектуальному середовищі, підвищують обчислювальну потужність та ефективність, що є корисним для проектів блокчейну, які фокусуються на штучному інтелекті та вимагають значної обробки для складних алгоритмів та аналізу даних. Цей оптимізм може призвести до збільшення інвестицій в криптовалюти, пов’язані з штучним інтелектом, які обіцяють інтегрувати штучний інтелект у технологію блокчейну.

Згідно з coinmarketcap, топові криптовалюти, пов`язані з штучним інтелектом, внесли вклад у капіталізацію ринку в $26.3 мільярда з інтраденним приростом в 2.65%, тоді як торговий обсяг становить $2.84 із стрибком на $3.4.

Також почитайте: Гігант штучного інтелекту NVIDIA після буму доходів перевищує $2T капіталізації після заробітного вибуху Ключові рівні для спостереження за Worldcoin (WLD) Вхід у нове коригування Worldcoin (WLD)| Tradingview

Worldcoin, ініціатива криптовалюти під керівництвом генерального директора OpenAI Сема Альтмана, увійшла в активний режим відновлення у другому тижні лютого, коли ціна відновилася з 2.2%. Серед секторального похвалу токенів AI ціна WLD виросла майже на 300% протягом трьох тижнів, щоб досягти $8.72.

Однак це відновлення зіткнеться з великою перепоною на рівні $9.2, яку свідчать свічки відхилення Longwick. Якщо надмірне постачання поєднано із поточною невизначеністю ринку, ціна WLD може незабаром увійти в тенденцію корекції.

Згідно з рівнем відновлення Фібоначчі, потенційна корекція ціни на токен Worldcoin може знайти підтримку на рівнях $7.7, $6.69 та $5.59.

Також почитайте: Рендер (RNDR) проти Worldcoin (WLD): Який токен AI може першим досягти $10? Графік (GRT) має на меті $0.37 у середовищі биків The Graph (GRT)| Tradingview

Токен The Graph (GRT) спостерігав значний відновлення, змінивши свій напрямок від критичного рівня підтримки $0.15. Цей рух почався у другому тижні лютого і підняв вартість альткоїна на вражаючих 94%, розмістивши його поточну ціну торгівлі на рівні $0.29.

Сумісно з цим підйомом, Coinglass, постачальник даних по похідних криптовалюти, показав значний зріст відкритого інтересу до майбутніх GRT. Цифри зросли з 27.23 мільйонів до 58.35 мільйонів, позначивши дивовижний зріст на 114%. Цей стрибок відкритого інтересу свідчить про підтримку інвесторів та підвищене зобов`язання ринку по відношенню до The Graph.

Додатково піднімаючи настрій інвесторів є перекриття опорного рівня чаші та ручки, спостережене на щоденному графіку. Цей патерн широко визнаний як предвісник міцного дна на ринку та часто передує потужному відновленню.

За підйомом ціни The Graph встановлює свій погляд на амбіційний цільовий рівень ціни у $0.37, що вказує на биковий перспективний вигляд активу в найближчий час.

Також почитайте: Криптоновини тижня: Shiba Inu, Worldcoin, & Terra паливить оптимізм SingularityNET (AGIX) досягає нових висот: сигнали активності на ланцюжку сигналізують про биковий настрій SingularityNET (AGIX)| Tradingview

Графік часу доби показує, що монета SingularityNET (AGIX) завершила традиційний патерн реверсу під назвою патерн округлого дна. Відновлення ціни AGIX бачило значний підйом імпульсу наприкінці лютого, коли сектор штучного інтелекту спостерігав помітний зріст.

За два тижні ціна SingularityNET зросла з $0.3 до $0.76, зареєструвавши зростання на 155%. Крім того, мережа відзначила драматичний зріст активності на ланцюжку, збільшивши свою ринкову капіталізацію більше ніж вдвічі за останній тиждень, за даними Santiment, провідної криптоаналітичної фірми.

Цей стрибок у діяльності підкреслює зростаючий інтерес до платформи блокчейну, заснованої на штучному інтелекті, у той час як значні показники, такі як щоденні угоди китов над 1 млн доларів, обсяг на ланцюжку та швидкість конвертації, всі зазначили значний зростання. Ці розвитки підкреслюють зростаючу впевненість у $AGIX та широкі перспективи SingularityNET.

Промовивши це, надмірне постачання на рівні $0.8 може спровокувати невелике відступлення до $0.6, перед тим як підготувати ґрунт для розгону до $1.

Пов`язані статті: Ралі цін унісвапу на 70% допомагає децентралізованій фінансовій сфері вкрасти сцену від токенів AI 5 кращих альткоїнів на основі штучного інтелекту, які можуть перевершити Bitcoin у 2024 році Технологічні гіганти приєднуються до OpenAI в $675 млн фінансуванні для гуманоїдних роботів Figure AI

Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Обзор: Статья о 5 графических шаблонах криптовалют. Шаблоны помогают прогнозировать изменения цен. Важно использовать их с другими методами. Знание этих шаблонов улучшит аналитику и принятие решений на рынке. 📈🔄🕵️
Просмотреть
Прогноз роста XRP к 2025 году
Прогноз роста XRP к 2025 году
К 2025 году цена XRP может достичь $2, если биткоин станет $100-150 тыс. После судебного процесса между Ripple и SEC й трейдеры ожидают роста. 🚀📈
Просмотреть
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Обзор пяти сервисов по предоставлению сигналов криптовалют: NFT Signals - NFT, Бинанс Киллерс - альткоины, Волк Трейдинга - теханализ, Coinmetro - регулятивный анализ, Крипто Булл - соц.медиа. Рынок непредсказуем, нужна широкая стратегия. 📊🔍📈📉🧐
Просмотреть
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть