Новий мем-коін MAGA зросла на 80% за 3 дні: чому?

Новий мем-коін MAGA зросла на 80% за 3 дні: чому?

MAGA отримала приріст в 80% протягом 3 днів, оскільки Дональд Трамп пом’якшив своє ставлення до Bitcoin

Недавно створений мем-коін на кшталт Дональда Трампа, MAGA, значно підскочив на фоні коментарів колишнього президента США, які вказують на нову перспективу для Bitcoin та криптовалют. MAGA зріс на 20% минулої п`ятниці, випередивши прибутки інших більш установлених мем-коїнів, таких як Dogecoin та Shiba Inu, які зросли всього на 2% кожен в той же день.

MAGA була запущена 11 серпня 2023 року, з творців описуючи її як мем-коін для `Повернення великості криптовалюти`. Проте важливо відмітити, що не було жодних офіційних зв`язків MAGA з колишнім президентом.

Останній ралі мем-коіна прийшов після того, як Трамп проявив більш спокійне ставлення до Bitcoin минулої середи. Під час `Ingraham Angle` на FOX News з Лаурою Інгрешем, Трамп сказав, що Bitcoin `почав сам вести своє життя`. За словами колишнього президента, регулювання стало необхідним для провідної криптовалюти у світі.

Цікаво, що Трамп підтвердив, що Bitcoin стає все більш популярним для комерційних транзакцій. За його словами, багато людей приймають флагманську криптовалюту. Він також зауважив, що бачить, як все більше людей хочуть здійснювати платежі за допомогою Bitcoin.

MAGA торгувалася за $4.6691 на момент написання, після ретрейсу з рекордного максимуму в $5.4991, за даними з TradingView. Новий мем-коін досяг максимуму, продовжуючи вчорашній буйний настрій, піднявшись майже на 80% перед відступом.

Ралі на минулому тижні також є продовженням стійкого зростання MAGA з початку 2024 року. Мем-коін розпочав рік на рівні $0.29 і з тих пір перебував переважно в вертикальній траєкторії, набравши понад 2,100% менше ніж за два місяці.

Відомості, представлені в цій статті, є лише інформативними та освітніми цілями. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Видавництво Coin не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання згаданого контенту, продуктів або послуг. Читачам радять виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Обзор: Статья о 5 графических шаблонах криптовалют. Шаблоны помогают прогнозировать изменения цен. Важно использовать их с другими методами. Знание этих шаблонов улучшит аналитику и принятие решений на рынке. 📈🔄🕵️
Просмотреть
Прогноз роста XRP к 2025 году
Прогноз роста XRP к 2025 году
К 2025 году цена XRP может достичь $2, если биткоин станет $100-150 тыс. После судебного процесса между Ripple и SEC й трейдеры ожидают роста. 🚀📈
Просмотреть
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Обзор пяти сервисов по предоставлению сигналов криптовалют: NFT Signals - NFT, Бинанс Киллерс - альткоины, Волк Трейдинга - теханализ, Coinmetro - регулятивный анализ, Крипто Булл - соц.медиа. Рынок непредсказуем, нужна широкая стратегия. 📊🔍📈📉🧐
Просмотреть
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть