Етереум відновився до рівня $3 тисяч, Біткоїн на шляху до $52 тисяч

Етереум відновився до рівня $3 тисяч, Біткоїн на шляху до $52 тисяч

Етереум (ETH) відновив рівень у $3 тисячі, тоді як Біткоїн (BTC) спрямовується на рівень у $52 тисячі (вихідний огляд)

Ціна Біткоїну знову перейшла до наступу після вчорашніх відступів і наблизилася до рівня у $52,000.

Більшість альткоїнів також трохи у зеленому, причому ETH стрімко перевищивши рівень у $3,000, а SOL залишається вище у $100. BTC перед викликом на рівень у $52,000?

Після кількох послідовних тижнів зростання цін, основна криптовалюта мала тихший семиденний період на цей раз. Єдине помітне зростання цін відбулося у вівторок, коли бики поштовхнули актив до нового мультирічного піку в точно $53,000.

Однак на це послідувала гостра відхилення, яка стримала криптовалюту на південь на більше як два тисячі доларів. Вона спробувала відновити більшість збитків, але в кінцевому результаті впала нижче рівня у $51,000 в деякі моменти.

Наступні кілька днів були спокійнішими, але BTC все ще боровся, щоб оприлюднити яке-небудь суттєве зростання. Чим протилежніше, криптовалюта впала до мультиденного мінімуму у $50,600 вчора.

Але пейзаж змінився з тих пір. Біткоїн почав ще один вгору рух, який призвів до збільшення на понад тисячу за години та стрибка до майже $52,000. Наразі BTC не зміг підкорити цю лінію, навіть якщо він на більш як 1% вгорі за день.

Його ринкова капіталізація знову перевищила $1 трильйон, але його домінантність над альткоїнами зменшилася до 48.6%. ETH відновлює рівень в $3,000

Можливо, підштовхнуті хайпом навколо потенційного затвердження спотових Етереум ETF, дрга за розміром цифрова валюта, зростала протягом останніх кількох тижнів. Це призвело до неодмінної випробувань рівня у $3,000. Актив стрибав над цим декілька разів останнім часом, але завжди був відкинутий. Останні 24 години побачили ще одне зростання, яке привело ETH до трохи більш як $3,000, після збільшення на 2.5%.

Солана залишається вище округлого мілістоу, оскільки вона стоїть північніше $100 зараз. BNB, XRP, ADA, AVAX, та LINK також трохи у зеленому.

UNI втратила найбільше за денним масштабом (-16%), але вона все ще вгорі на двоцифрову суму з п`ятниці після цієї пропозиції.

Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Обзор: Статья о 5 графических шаблонах криптовалют. Шаблоны помогают прогнозировать изменения цен. Важно использовать их с другими методами. Знание этих шаблонов улучшит аналитику и принятие решений на рынке. 📈🔄🕵️
Просмотреть
Прогноз роста XRP к 2025 году
Прогноз роста XRP к 2025 году
К 2025 году цена XRP может достичь $2, если биткоин станет $100-150 тыс. После судебного процесса между Ripple и SEC й трейдеры ожидают роста. 🚀📈
Просмотреть
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Обзор пяти сервисов по предоставлению сигналов криптовалют: NFT Signals - NFT, Бинанс Киллерс - альткоины, Волк Трейдинга - теханализ, Coinmetro - регулятивный анализ, Крипто Булл - соц.медиа. Рынок непредсказуем, нужна широкая стратегия. 📊🔍📈📉🧐
Просмотреть
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть