Криптовалютна можливість за $0,04: Radix (XRD) - новий інвестиційний потенціал

Криптовалютна можливість за $0,04: Radix (XRD) - новий інвестиційний потенціал

Нова криптовалютна можливість за $0,04 для інвесторів, які пропустили ралі цін на SOL та AVAX

Солана (SOL) та Аваланш (AVAX) були лідерами в 2021 та 2023 роках, пропонуючи більш масштабоване рішення для Ethereum (ETH). Обидві екосистеми зростали з кількох мільйонів до мільярдів доларів капіталізації, винагороджуючи криптовалютних інвесторів, які скористалися можливістю.

Зараз, оскільки технологія розвивається, в криптовалютному пейзажі з`являються нові інвестиційні можливості за допомогою ще незначно капіталізованих удосконалених технологій.

Зокрема, Radix (XRD) з`являється як перспективний учасник серед криптовалют 1-го рівня, що розвивають децентралізовані фінанси (DeFi) та рішення Web3. Radix є частиною групи ланцюжків, що використовують шардування для масштабування їх потужності, зберігаючи децентралізацію та безпеку.

Інші `шардовані` ланцюжки - це MultiversX (EGLD), Near (NEAR), Sui Network (SUI) та Toncoin (TON), щоб згадати кілька. Неюко XRD наразі має найнижчу капіталізацію серед цих конкурентів, менше 1 мільярда доларів в ринковій капіталізації.

З фундаментального аналізу, Radix є криптовалютою на суму 462 мільйони доларів, що торгується за $0,044. Проект, спрямований на DeFi, має в обігу 10,38 мільярда XRD з загальної кількості в обігу 12,78 мільярда. Це робить XRD малоінфляційним токеном, на рівні близько 2,5% щорічно, випускається через механізм proof-of-stake з віддачею владлння.

У минулому ми бачили мемкойни, як PEPE, що перевищили зону капіталізації в 1 мільярд доларів за кілька днів. Ймовірно, Radix позиціонується зі знижкою, враховуючи його здатності до вирішення проблем з менше як половиною цієї вартості.

< p> На цій ноті Radix процвітає як один з найбільш інноваційних технологічних стеков в DeFi. Його модель, орієнтована на активи, запобігає крадіжкам з гаманців, які часто зустрічаються в проектах, схожих або сумісних з Ethereum Virtual Machine (EVM).

  1. Крім того, мова розробки Radix, Scrypto, і його алгоритм консенсусу, Cerberus, гарантують легкість входу для розробників, а також атомічну-складність для шардових транзакцій, які обробляє мережа.

Радіус (XRD) технічний аналіз

Тимчасова діаграма вказує на XRD як цікаву криптовалютну інвестиційну можливість для трейдерів, які пропустили SOL, AVAX та інші.

Це через останній вибір з щорічного тренду, співпадаючи з вибухом від 20 тижневої експоненціальної рухому середньої (EMA). Цікаво, Radix зменшився з $0,05 до понад $0,15 за токен в останній раз, як це сталося.

  • Ціна, яка повторює цю попередню активність, поставить XRD на $0,1 за токен для майже 125% приросту. Крім того, це дозволить Radix перевищити позначку в 1 млрд доларів капіталізації. Проте, менше десять разів того, що мають Solana та Avalanche, вирішуючи відповідні питання з обох мереж.

Варто зазначити, що як SOL, так і AVAX пройшли через значні збої в мережі в 2024 році.

На заключну робітку, Radix може бути перспективною криптовалютною можливістю для інвесторів, які зацікавлені у DeFi. У нього є зростаюча екосистема з децентралізованими біржами, протоколами кредитування, ставками, та навіть популярною мемкойном під назвою HUG.

Однак XRD - це малокапіталізована та мало ліквідна криптовалюта, що ставить інвесторів перед ризиком. Тому обережність є ключовою при інвестуванні та спекуляції в цих експериментальних проектах.

Disclaimer: Вміст на цьому сайті не слід вважати інвестиційними порадами. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал перебуває під загрозою.

Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Обзор пяти сервисов по предоставлению сигналов криптовалют: NFT Signals - NFT, Бинанс Киллерс - альткоины, Волк Трейдинга - теханализ, Coinmetro - регулятивный анализ, Крипто Булл - соц.медиа. Рынок непредсказуем, нужна широкая стратегия. 📊🔍📈📉🧐
Просмотреть
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть