Токени DeFi підлетіли після оновлення Uniswap

Токени DeFi підлетіли після оновлення Uniswap

Топові токени DeFi підлетіли, оскільки Uniswap запропонував значне змінення

Криптовалюти з DeFi фундаментами, включаючи Uniswap (UNI), Curve DAO Token (CRV) та Aave (AAVE), зареєстрували захватні стрибки ціни 23 лютого. Цей підйом відбувся через те, що Фонд Uniswap оголосив про значну пропозицію щодо своєї структури комісій.

Згідно Uniswap, голова управління, Ерік Коен, запропонував оновлення системи винагороди UNI. У пропозиції зазначено, що стейкери та делегатори повинні мати доступ до винагород UNI.

У різних постах на Х, Коен пояснив, що великомасштабне оновлення, якщо буде затверджене, може покращити децентралізацію протоколу. Він також зазначив, що важливо зробити цей крок, щоб Uniswap міг зберігати своє проведення у рейтингу ліквідності над іншими ланцюжками.

Ця пропозиція співпала з поглядами широкої крипто-спільноти на основі коментарів з поста. `Щоб вижити і процвітати в правдиво нейтральний спосіб, Управління Uniswap повинно використовувати свій репутаційний, фінансовий та технічний капітал для добра`, - написав Коен. Появляється UNI `божественна свічка`

Протягом хвилин після оголошення, ціна UNI зробила неймовірний стрибок, зростаючи з $7 до $11.50. Тим часом, під час публікації даних на прес-службі показала, що UNI увійшов у руки за $12.42.

Це представляло собою зростання на 66.17% за останні 24 години. Однак показники RSI показали, що UNI був перекуплений. Але в той же час, Bollinger Bands (BB) показали екстремальну волатильність.

Якщо покупний тиск продовжиться, ціна UNI може розширитися до $15. Але в умовах високо ведмежої умови вартість токену може скоротитися до $11, де він зазнав невеликого обвалу перед підйомом до $12.

Графік UNI/USD 4 годин (Джерело: TradingView)

CRV очікує ще один високий рівень

Графік CRV/USD за 4 години показав, що токен піднявся до $0.62 без опори. Якщо ця тенденція залишиться такою ж, ціна CRV може стрибнути до $0.80. Аналіз Awesome Oscillator (AO) вказував на зростаючий вгору момент, оскільки зелені гістограми були домінуючими на індикаторі.

Однак, якщо учасники ринку вирішать почати реєструвати прибутки, ціна CRV може знизитися до $0.55. Але це здавалося малоймовірним, враховуючи ухід на діаграмі та сигнали, показані Chaikin Money Flow (CMF).

На момент публікації, читання CMF зросло до 0.28. З урахуванням того, що CRV вже вибухнув, CMF підтвердив, що токен сформував висхідне розходження. У цьому випадку вартість може продовжувати зростати.

Графік CRV/USD за 4 години (Джерело: TradingView)

Ціна AAVE також приєднується

Дії ціни AAVE відображали подібну структуру CRV. Однак відмінність між обома структурами полягала в тому, що AAVA стикнулася з опорою на рівні $97.85. Проте після того, як ціна впала до $94.36, бики вистовбували ціну вище $100.

На момент написання ціни AAVE становила $102.74. Coin Edition розглядало дослідження Експоненційний Середній Показник (EMA). З наших спостережень, 9 EMA був на рівні $96.08, тоді як 20 (EMA) був на рівні $94.44.

Графік AAVE/USD за 4 години (Джерело: TradingView)

Прорив ціни AAVE вище обох EMAs вказував на те, що тенденція може залишитися буливною в короткостроковому плані. Якщо це так, токен може піднятися до $110. Однак, якщо 20 EMA перевершить 9 EMA, ціна може відкорегуватися, оскільки це може свідчити про переважання продавців.

Відмова: Інформація, представлена в цій статті, носить інформаційний та освітній характер. Стаття не складає фінансової консультації або консультації будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяні в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, вказаних. Читачам рекомендується виявляти обережність перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть