Стаття: Передбачення аналітика щодо Bitcoin, Ethereum та альткойнів

Стаття: Передбачення аналітика щодо Bitcoin, Ethereum та альткойнів

Альтсезон на порозі? Чого очікувати від Bitcoin та Ethereum? Досвідчений аналітик говорить

Криптовалютний аналітик Міхаел ван де Поппе недавно поділився своїми поглядами на майбутнє Bitcoin, Ethereum та світу альткойнів.

Ван де Поппе пояснив, що пікова сила Bitcoin не є ознакою верху буль-ринку. Натомість ця сила свідчить, що оцінка Bitcoin переоцінена за ринковими стандартами і потребує підтвердження.

  • Ринки останнім часом зросли на 100%, що не є типовим спусковим механізмом для великої групи інвесторів. Замість цього вони, ймовірно, зачекають на корекцію.
  • Аналітик ідентифікував інвесторів не за їхньою кількістю, а за ліквідністю, зацікавлених у входженні на ринки. Він також зауважив, що чистий приплив коштів Bitcoin позитивний для ринків і свідчить про зростаючий інтерес інституційних груп, з яким показаний прихід ETF.

Проте, за словами ван де Поппе, ці установи не є єдиними учасниками на ринках і самі по собі не збільшують вартість Bitcoin. Ван де Поппе очікує побачити органічні корекції та довший цикл через макроекономічні події, такі як CPI, FOMC, GDP та ліквідність, а не криптоспецифічні події.

Події

Ван де Поппе вважає, що Ethereum значно недооцінений. Аналітик порівняв динаміку ціни Ethereum з динамікою ціни Bitcoin і зауважив, що коли Bitcoin був на рівні $15,000, більшість людей очікувала подальшого падіння, хоча всі головні новини вже були враховані в ціні.

Аналітик підкреслив наближення оновлення Денчун, яке зробить Ethereum більш доступним як платіжний шар шляхом зниження транзакційних витрат для шару 2 на 90%. Це, разом із можливим схваленням Spot ETF, може спровокувати значний рух в напрямку мережі Ethereum.

Аналітик запропонував, що якщо оцінка Ethereum знаходилася у тому ж фазі, що і поточна ціна Bitcoin, вона повинна бути на рівні $3,800-4,200. Він передбачає, що Bitcoin буде консолідуватися, а гроші повернуться до Ethereum.

Ван де Поппе підкреслив термін `Альткойн сезон`, який з`явився в 2017 році, коли всі криптовалюти стрімко росли, і був досвід ротаційної ситеми на ринках, в якій спочатку рухався Bitcoin, потім Ethereum, а потім інші.

Проте зараз речі стали складніше, він зауважив. Наприклад, інвестування в екосистему Solana протягом останніх кількох місяців вивело інвестора в альтсезон, тоді як інвестування в альткойни екосистеми Ethereum вимагатиме їм наздогнати пізніше, оскільки багато з цих токенів показали низьку продуктивність, за словами аналітика.

Ван де Поппе підсумував свої слова, передбачивши, що Bitcoin досягне піку відносно швидко на рівні $54-58 тисяч та зазнає гострої корекції до $45-48 тисяч.

Це не інвестиційна консультація.

THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть