Нова категорія власності для криптовалют у Великій Британії

Нова категорія власності для криптовалют у Великій Британії

Велика Британія планує віднести криптовалюту до власності: що це означає?

Комісія з права Великої Британії опублікувала консультаційну документацію, в якій пропонує ввести `крипто-токени та криптоактиви` у нову категорію власності. Документ слідує за початковим звітом, надісланим уряду в червні 2023 року, коли регулювання криптовалют в Великій Британії розвивається.

Комісія з права Великої Британії зазначає, що криптовалюту можна включити в систему загального права Англії та Уельсу, якщо вона буде визнана третьою категорією власності. Велика Британія розглядає технічні аспекти

Комісія вважає, що нова категорія особистої власності може `краще визнавати, адаптувати та захищати особливості цифрових активів`. Вона пропонує, щоб суди залучали доцільну групу працівників для розкодування нових складнощів криптовалют для того, щоб система відповідала чутливо `складності зароджуючих технологій`. Вона також рекомендує, щоб мультидисциплінарна команда допомагала учасникам ринку краще захищати свої активи.

Комісія спершу рекомендувала ввести категорію `цифрові об`єкти` для доповнення двох інших категорій власності в минулому червні.` Ця рекомендація прийшла після того, як прем`єр-міністр Ріші Сунак оцінив придатність чинних законів. Ще до того, як стати прем`єр-міністром, Сунак сказав, що хоче зробити Велику Британію `хабом` криптовалют.

Нова законодавча ініціатива, здавалося б, спрямована частково на досягнення цих амбіцій. Комісія сказала це у підсумковому викладі своєї останньої пропозиції.

На даний момент в Великій Британії зареєстровано кілька криптовалютних компаній. Серед них Archax, Ziglu, Gemini, Fidelity Digital Assets, та Zodia Custody. Як Велика Британія розвиває регуляцію криптовалют

Новий проект закону додає ще один шматок до регуляції криптовалют у Великій Британії. Вже зараз Велика Британія розглядає торгівлю криптовалютами як регульовану фінансову діяльність, наслідуючи королівську санкцію Закону про фінансові послуги та ринки минулого року. Пізніше вимоги Фінансового консультаційного органу вимагали, щоб рекламодавці криптовалют маркувалися лише через авторизовані компанії.

Економічний секретар тісництва Бім Афоламі сподівається прискорити регуляцію стейблкоїнів та стейкінгу криптовалют протягом наступних шести місяців. Регулятори в Південній Африці, США та Гонконгу також можуть внести нові регуляції стейблкоїнів у цьому році. Голова Банку Англії Ендрю Бейлі сказав минулого року, що широкі регуляції можуть надійти до квітня 2024 року.

Тим часом, Банк Англії має труднощі зі знаходженням пропозиції вартості для цифрової валюти національного банку. Його пропозиція, що депозити `Бріткоїнів` не матимуть відсотків у банках та заплановані обмеження на те, скільки кожна сім`я та особа можуть утримувати, не переконала громадян Великої Британії.

Ця байдужість, разом із нещодавніми економічними скороченнями та розвиваючимися регуляціями криптовалют, може призвести до неуспіху амбіцій реалізації ЦБДК на регіоні. BeInCrypto звернулося до Фінансового консультаційного органу Великої Британії, очікуючи контролю відповідного органу галузі криптовалют, але ще не отримали відповіді на момент публікації.

В рамках дотримання вказівок Проекту довіри, BeInCrypto прагне до безпристрасного, прозорого повідомлення. Ця новина має на меті надати точну, вчасну інформацію. Проте читачам рекомендується перевіряти факти незалежно та консультуватися з професіоналами, перш ніж приймати будь-які рішення на підставі цього вмісту. Зверніть увагу, що наші Умови та Умови використання, Політика конфіденційності та Відмови були оновлені.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть