SEC ймовірно не схвалить ETF Ethereum найближчим часом - TD Cowen

SEC ймовірно не схвалить ETF Ethereum найближчим часом - TD Cowen

Інвестиційний банк TD Cowen вважає, що Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC) ймовірно не схвалить біржові фонди (ETF) Ethereum найближчим часом.

Група з досліджень банку в Вашингтоні, під керівництвом Джарета Сейберга, зауважила в останній ноті, що SEC, імовірно, захоче набути досвіду з біткойн-ETP до схвалення ETP Ethereum або інших криптоактивів.

Початковий термін схвалення таких фондів припадає на травень, але TD Cowen вважає, що схвалення може відбутися після президентських виборів у США 2024 року. Схвалення SEC біткойн-ETF на початку цього тижня відбулося більш ніж через десять років після подання першої заявки і через 26 місяців після схвалення біткойн-ф`ючерсних ETF в жовтні 2021 року.

Голова SEC Гарі Генслер заявив, що схвалюючи біткойн-ETF, федеральний суд не залишив агентству вибору, окрім як схвалити ці фонди через те, що SEC програла позов, поданий проти неї компанією Grayscale Investments. Генслер підтримує думку, що «велика більшість криптовалют є інвестиційними контрактами і, отже, підпадають під дію федерального законодавства про цінні папери».

TD Cowen бачить схвалення біткойн-ETF як узгоджене з тезою Генслера про те, що агентство приймає повільний підхід, змодельований на тому, як воно створює правила для ринку ABS (облігації, забезпечені активами). Банк вважає, що Конгресу потрібно прийняти законодавство для створення рамок, які визначатимуть, як будуть регулюватися токени, яких декларацій знадобиться, і яке агентство відповідатиме за захист інвесторів.

Термін Генслера закінчується у червні 2026 року, і він може підтримувати демократичну більшість в SEC до того часу. TD Cowen приходить до висновку, що це дає США час вивчити досвід інших країн, перш ніж введе регуляторну систему, змінити яку буде важко після прийняття.

* Це не інвестиційний порада.

Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Обзор: Цена Ethereum стабилизировалась в диапазоне $2,100 - $2,700, но медвежья структура остается. Возможно появление нового восходящего тренда при сохранении уровня $2,100 📈 #Ethereum #криптовалюта
Просмотреть
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Обзор: Крупный кит Ethereum передал 10 000 ETH на биржу после 2-летнего бездействия, продав их за $24,37 млн. Другие участники ICO также начали продажи, вызывая беспокойство в сообществе. Быки Ethereum страдают, но актив поднялся на 4% до $2 431. 📈 #Ethereum #ICO #криптовалюты
Просмотреть