SEC ймовірно не схвалить ETF Ethereum найближчим часом - TD Cowen

SEC ймовірно не схвалить ETF Ethereum найближчим часом - TD Cowen

Інвестиційний банк TD Cowen вважає, що Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC) ймовірно не схвалить біржові фонди (ETF) Ethereum найближчим часом.

Група з досліджень банку в Вашингтоні, під керівництвом Джарета Сейберга, зауважила в останній ноті, що SEC, імовірно, захоче набути досвіду з біткойн-ETP до схвалення ETP Ethereum або інших криптоактивів.

Початковий термін схвалення таких фондів припадає на травень, але TD Cowen вважає, що схвалення може відбутися після президентських виборів у США 2024 року. Схвалення SEC біткойн-ETF на початку цього тижня відбулося більш ніж через десять років після подання першої заявки і через 26 місяців після схвалення біткойн-ф`ючерсних ETF в жовтні 2021 року.

Голова SEC Гарі Генслер заявив, що схвалюючи біткойн-ETF, федеральний суд не залишив агентству вибору, окрім як схвалити ці фонди через те, що SEC програла позов, поданий проти неї компанією Grayscale Investments. Генслер підтримує думку, що «велика більшість криптовалют є інвестиційними контрактами і, отже, підпадають під дію федерального законодавства про цінні папери».

TD Cowen бачить схвалення біткойн-ETF як узгоджене з тезою Генслера про те, що агентство приймає повільний підхід, змодельований на тому, як воно створює правила для ринку ABS (облігації, забезпечені активами). Банк вважає, що Конгресу потрібно прийняти законодавство для створення рамок, які визначатимуть, як будуть регулюватися токени, яких декларацій знадобиться, і яке агентство відповідатиме за захист інвесторів.

Термін Генслера закінчується у червні 2026 року, і він може підтримувати демократичну більшість в SEC до того часу. TD Cowen приходить до висновку, що це дає США час вивчити досвід інших країн, перш ніж введе регуляторну систему, змінити яку буде важко після прийняття.

* Це не інвестиційний порада.

Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути
Стан Ethereum: власники розділені стратегії
Стан Ethereum: власники розділені стратегії
Власники Ethereum діляться на стратегії умови ринкової нестабільності. Великі гравці пасивні, середні накопичують, ціна ETH знижується, але обсяг торгів стабільний. 🔮📉 #Ethereum #криптоновини
Переглянути
Ефіріум: биковий настрій і наміри
Ефіріум: биковий настрій і наміри
Ethereum набирає силу, пройшовши опори і рухаючись вгору. Біткойн також підтримує биковий настрій. Технічні показники свідчать про подальший ріст. 🚀📈
Переглянути
Концерт Віталіка Бутеріна на TOKEN2049. Вплив Layer-2 на Ethereum.
Концерт Віталіка Бутеріна на TOKEN2049. Вплив Layer-2 на Ethereum.
Віталік Бутерін співав на TOKEN2049 про успішність мереж Layer-2 Ethereum, зниження комісій та покращення швидкості транзакцій. Ethereum залишається стабільним, але наразі активність DApp зменшується. Ціна ETH може опуститися до $2111, але також є можливість підйому до $2850 та навіть $3000. 🎤🚀🤑
Переглянути