Нове партнерство Deutsche Telekom та Fetch.ai: перетворення в галузі промисловості

Нове партнерство Deutsche Telekom та Fetch.ai: перетворення в галузі промисловості

Deutsche Telekom уклала важливе партнерство з Фондом Fetch.ai. Це великий крок у поєднанні штучного інтелекту (AI) та технологій Web3. Дочірня компанія Deutsche Telekom MMS підтверджує децентралізовану мережу Fetch.ai, що є важливим технологічним відмітником. Крім того, Фонд Fetch.ai, голландська неприбуткова організація, яку заснували Bosch та Fetch.ai, відповідає за розвиток технологій Web3 та AI в мережі Fetch.ai. Партнерське співробітництво Deutsche Telekom та Fetch.ai обіцяє перетворення в галузі промисловості.

Це співробітництво базується на Deutsche Telekom MMS, учасником мережі та валідатором безпеки та цілісності. AI-системи автономні агенти керують ресурсами, дозволяють транзакції та оцінюють потік трафіку для безпроблемного поєднання пристроїв, людей та послуг у блокчейн-середовище.

Лідер тиму з інфраструктури та рішень Web3 Deutsche Telekom MMS Дірк Родер аналізує наслідки цього об`єднання. Він пояснює, як автономні агенти інтегрують промислові додатки-IoT. Агенти використовуватимуть блокчейн для покращення промислових послуг, безпеки та масштабованості.

Відкритий вихідний код блокчейну Fetch.ai на базі Interchain Stack доступний для всіх. Компанії об`єднують зусилля, щоб змінити галузі та сприяти інноваціям та командній роботі. Блокчейн забезпечує зберігання та передачу даних. Аналіз транзакцій за допомогою AI приносить розумні результати. Децентралізований інтернет з технологією Web3 обіцяє кращу конфіденційність, контроль користувача та інновації в галузі охорони здоров`я, банківського сектору та транспорту.

Більше того, голова Fetch.ai Хумайун Шейх цінує цей альянс. Він підкреслює, як реальні випадки використання можуть покращити мережу з незалежними агентами, штучним інтелектом та децентралізованою технологією Web3. Партнерство Deutsche Telekom і Fetch.ai сприяє інноваціям та комерційним можливостям.

На найбільшій в Європі IoT та AI події Bosch Connected Experience (BCX) 28 і 29 лютого покажуть це партнерство. Deutsche Telekom MMS та Fetch.ai проведуть випробування ідей блокчейну. Керівник відділу рухомості розподіленої книги Bosch та голова Фонду Fetch.ai Петер Буш заявив, що підключеність Deutsche Telekom є важливою для AI та ініціатив Web3. Він вважає, що досвід транспортних засобів Bosch та інфраструктура та технологічні навички телекому Deutsche Telekom є значущими для досягнення цілей Fetch.ai.

Заохочуючи комерційну співпрацю, Фонд Fetch.ai підтримує технології AI та Web3. З’являться нові ідеї та комерційні можливості. Група сприяє відкритій, чесній співпраці в дослідженнях, розробці та проектах на основі власності над даними та справедливого урядування.

Партнерство Deutsche Telekom і Fetch.ai покращує технології AI та Web3. Місія Deutsche Telekom MMS та Фонду Fetch.ai зорієнтована на розвиток інновацій, безпеки та потенціалу в швидкозмінному світі технологій та блокчейну.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть