Нове партнерство Deutsche Telekom та Fetch.ai: перетворення в галузі промисловості

Нове партнерство Deutsche Telekom та Fetch.ai: перетворення в галузі промисловості

Deutsche Telekom уклала важливе партнерство з Фондом Fetch.ai. Це великий крок у поєднанні штучного інтелекту (AI) та технологій Web3. Дочірня компанія Deutsche Telekom MMS підтверджує децентралізовану мережу Fetch.ai, що є важливим технологічним відмітником. Крім того, Фонд Fetch.ai, голландська неприбуткова організація, яку заснували Bosch та Fetch.ai, відповідає за розвиток технологій Web3 та AI в мережі Fetch.ai. Партнерське співробітництво Deutsche Telekom та Fetch.ai обіцяє перетворення в галузі промисловості.

Це співробітництво базується на Deutsche Telekom MMS, учасником мережі та валідатором безпеки та цілісності. AI-системи автономні агенти керують ресурсами, дозволяють транзакції та оцінюють потік трафіку для безпроблемного поєднання пристроїв, людей та послуг у блокчейн-середовище.

Лідер тиму з інфраструктури та рішень Web3 Deutsche Telekom MMS Дірк Родер аналізує наслідки цього об`єднання. Він пояснює, як автономні агенти інтегрують промислові додатки-IoT. Агенти використовуватимуть блокчейн для покращення промислових послуг, безпеки та масштабованості.

Відкритий вихідний код блокчейну Fetch.ai на базі Interchain Stack доступний для всіх. Компанії об`єднують зусилля, щоб змінити галузі та сприяти інноваціям та командній роботі. Блокчейн забезпечує зберігання та передачу даних. Аналіз транзакцій за допомогою AI приносить розумні результати. Децентралізований інтернет з технологією Web3 обіцяє кращу конфіденційність, контроль користувача та інновації в галузі охорони здоров`я, банківського сектору та транспорту.

Більше того, голова Fetch.ai Хумайун Шейх цінує цей альянс. Він підкреслює, як реальні випадки використання можуть покращити мережу з незалежними агентами, штучним інтелектом та децентралізованою технологією Web3. Партнерство Deutsche Telekom і Fetch.ai сприяє інноваціям та комерційним можливостям.

На найбільшій в Європі IoT та AI події Bosch Connected Experience (BCX) 28 і 29 лютого покажуть це партнерство. Deutsche Telekom MMS та Fetch.ai проведуть випробування ідей блокчейну. Керівник відділу рухомості розподіленої книги Bosch та голова Фонду Fetch.ai Петер Буш заявив, що підключеність Deutsche Telekom є важливою для AI та ініціатив Web3. Він вважає, що досвід транспортних засобів Bosch та інфраструктура та технологічні навички телекому Deutsche Telekom є значущими для досягнення цілей Fetch.ai.

Заохочуючи комерційну співпрацю, Фонд Fetch.ai підтримує технології AI та Web3. З’являться нові ідеї та комерційні можливості. Група сприяє відкритій, чесній співпраці в дослідженнях, розробці та проектах на основі власності над даними та справедливого урядування.

Партнерство Deutsche Telekom і Fetch.ai покращує технології AI та Web3. Місія Deutsche Telekom MMS та Фонду Fetch.ai зорієнтована на розвиток інновацій, безпеки та потенціалу в швидкозмінному світі технологій та блокчейну.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути