Ліквідація на $145 мільйонів: Bitcoin та Ethereum на чолі ринку

Ліквідація на $145 мільйонів: Bitcoin та Ethereum на чолі ринку

Bitcoin та Ethereum очолюють криптовалютний ринок у день ліквідації на $145 мільйонів

Bitcoin та Ethereum очолили криптовалютні ліквідації, коли понад 54 000 трейдерів втратили левереджові позиції, а загальна капіталізація ринку наблизилася до $2.1 трильйонів.

CoinGlass повідомив, що протягом 24 годин було ліквідовано понад $145 мільйонів з криптовалютного ринку на різних біржах. Оскільки більшість трейдерів очікували низьких цін, $91 мільйон цих угод було зареєстровано як короткі позиції.

Проте, загальна капіталізація криптовалютного ринку зросла на 1.2% за даними CoinGecko та ліквідувала порушені ставки. $4 мільйони угод за Bitcoin (BTC) у парі з USDT стали найбільшою ліквідаційною угодою. Угода була на Binance, найбільшій біржі криптовалют.

Також трейдери втратили принаймні $70 мільйонів разом між BTC та Ethereum (ETH) на довгі та короткі ставки.

Bitcoin, Ethereum рухаються вгору

BTC та ETH, найбільші криптовалюти за капіталізацією, побачили зростаючі цінові тенденції протягом останнього тижня. Токени отримали 3% та 11% протягом останніх семи днів в умовах бикового настрою ринку.

Схвалення Bitcoin ETF американським SEC 10 січня, здається, є основним тяговим фактором в ралі Bitcoin, оцінюючи його на рівні $51 800 та з узагальненою капіталізацією понад $1 трильйон, зробивши BTC 10-м найбільшим активом у світі. Також є очікування щодо Bitcoin halving, яке заплановане на квітень.

Деякі вважають, що halving, яке зменшує нові блокові винагороди наполовину, та придбання BTC для spot Bitcoin ETF, спровокують нестачу пропозиції, коли попит зростає. Провідна гіпотеза передбачує, що це спричинить параболічний рух найбільшого активу криптовалют.

Поточний імпульс Ethereum обертається навколо технічного оновлення під назвою Dencun. Розробники сказали, що модифікації введуть розширену доступність даних для L2-роллапів через функцію блоби. Це дозволить L2 додавати більше даних до кожного блоку, тим самим зменшуючи витрати на транзакції та підвищуючи масштабованість.

Очікувано, що Dencun буде запущений на головну мережу Ethereum приблизно в середині березня після успішного протестування на трьох тестових мережах: Goerli, Sepolia та Holesky.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть