Технічний аналіз за допомогою Пасма Боллінджера та Bitcoin

Технічний аналіз за допомогою Пасма Боллінджера та Bitcoin

Технічний аналіз: Початковий керівний посібник по пандам Боллінджера та Bitcoin

Не існує точної науки у прочитанні ринків. Проте це не зробило технічний аналіз менш популярним серед трейдерів криптовалют, які шукають наступний таємничий індикатор, який приведе їх портфель до слави.

Технічний аналіз, технічно, існує вже століттями. Його походження можна прослідкувати аж до 17-го століття під час Голландського Золотого Віку, коли трейдери почали вивчати ціни, щоб передбачити майбутню поведінку ринку. Проте точніше сказати, що те, що більшість анонімних користувачів Twitter та аналітиків криптовалютних ринків вважають `технічним аналізом`, походить з початку 20-го століття. Це завдяки Чарльзу Доу, засновнику Dow Jones Industrial Average та співзасновнику The Wall Street Journal.

Хоча фундаментальні елементи технічного аналізу витримують випробування, аналітики повинні адаптувати способи їх застосування та інтерпретації в часто нестабільному та завжди активному ринку криптовалют.

Нижче наведено комбінацію класичних термінів технічного аналізу та тих, які були введені протягом останнього десятиліття, коли спостерігачі за діаграмами з`ясували, на що слід звернути увагу на ринках криптовалют.

  • Ведмежий погляд вказує на те, що інвестор очікує, що ринок, акція або актив втратить вартість. Бути ведмежим відображає песимізм щодо майбутньої продуктивності активу чи ринку.
  • Ведмежі інвестори можуть продавати активи, щоб уникнути втрат, короткі акції, зробивши ставку на їх зменшення або застосовують стратегії, що вигідно збагачуються від напрямку спадного ринку.

Співвідношення мережі Bitcoin до обсягу транзакцій використовується для оцінки того, чи переоцінений чи недооцінений Bitcoin, зокрема, на основі його обсягу транзакцій.

Це аналогічно до P/E (Price to Earnings) кошторису, використовуваного в аналізі фондового ринку, але змінений під цифрові валюти. Співвідношення NVT обчислюється шляхом ділення ринкової капіталізації (або вартості мережі) Bitcoin на щоденний доларовий обсяг, переданий через блокчейн.

  • Пасмо Боллінджера
  • Технічний інструмент аналізу, що визначається набором ліній, віддалених на два стандартні відхилення (позитивне та негативне) від простої рухомої середньої (SMA) ціни цінного папера. Вони названі на честь американського сертифікованого фінансового бухгалтера Джона Боллінджера.
  • Вибій
  • В фінансових ринках `вибій` вказує на рух ціни через визначений рівень підтримки або опори, який, як правило, супроводжується великим обсягом та збільшеною волатильністю. Вибій може відбутися в будь-якому напрямку, але вони більш значущі, коли вони відбуваються в напрямку переважаючого тренду.
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть