Прогноз ціни криптовалюти Solana до кінця лютого: $90 або $130?

Прогноз ціни криптовалюти Solana до кінця лютого: $90 або $130?

Де курс Solana направляється до кінця лютого, $90 до $130?

Попри те, що ринок залишається волатильним, ціна на Solana проявила сильну стійкість вище підтримки $106. Свіча морнінг-стар на цьому горизонтальному рівні відображає тенденцію до відновлення, підтверджуючи достатній попит на падіння для продовження шествія вперед. Чи зможуть покупці зберегти цей імпульс, якщо ціна на Bitcoin спричинить нову корекцію з рівня $52000?

Аналіз графіка на денному часовому рамці показує, що монета Solana швидко відновилася після останньої фази корекції, оскільки покупець знову здобув контроль на підтримці $79. В-подібне відновлення є ознакою агресивного імпульсу і підняло ціну активу на 42% протягом місяця.

Оновлене відновлення відновило 50% втрат, які були помітні під час останнього відступу, вказуючи на те, що покупці продовжують домінувати над цим активом. Крім того, висхідна тенденційна лінія виступає в ролі динамічної підтримки для збереження тенденції відновлення та подовження бичого шествія.

17 лютого ціна SOL відновилася з підтримки трендової лінії та нахилу EMA на 20 днів за допомогою свічкового патерну морнінг-старю. Якщо імпульс відновлення триває, покупці, ймовірно, ведуть 13% підйом до удару по шийці опорної лінії келиха і ручки на рівні $125.

Як раніше повідомляло Coingape, поточний рух вгору ціни на SOL розвиває частину ручки з кубком і ручкою. В теорії, це відступ є останньою корекцією, з якою активи стикаються, перед тим як покупці виходять на масштабне вибухають, щоб спричинити напрямний тренд. Бичачий вилет з лінії опори на рівні $125 підсилить імпульс відновлення. Зі сталими покупками покупці можуть прослідувати за потенційною метою в розмірі $250, якщо патерн буде істинним.

Якщо нижню трендову лінію підтримки порушити, ціна SOL буде під загрозою впасти нижче $90.

Технічний показник

Експоненційна ковзна середня: Швидко рухливі 20- та 50-денні ЕМА можуть запропонувати підтримку для покупців.

Середній індекс напрямку: Схил ADX на рівні 14% свідчить про те, що остання корекція допомогла покупцям відновити силу для вищого ралі.

Пов`язаний матеріал: Ціни криптовалют сьогодні: Біткоїн на рівні 52К, а Ethereum, XRP, PEPE відновлюються

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть