Bitcoin (BTC) випереджає Ethereum (ETH) у ралі альткоїнів

Bitcoin (BTC) випереджає Ethereum (ETH) у ралі альткоїнів

Bitcoin (BTC) руйнує Ethereum (ETH) Навіть за ралію альткоїнів

Bitcoin (BTC) утримує значуще превосходження над Ethereum (ETH), як це свідчить поточний коефіцієнт BTC/ETH.

Згідно з останніми даними, коефіцієнт становить 18 разів, це число відводить до двохрічних висот.

Це вказує на те, що, незважаючи на ралі в альткоїни, BTC продовжує відставання ETH значущо за ринковою ціною. Тенденція розгонившогося Ethereum

Ethereum, другий за ринковою капіталізацією криптовалюта, історично перевищував Bitcoin під час фаз бика на ринку.

Незважаючи на силу ETH, коефіцієнт BTC/ETH все ще становить 18 разів, що приблизно на рівні двохрічних висот. pic.twitter.com/VXT32bjrzZ - NFTstats.eth (@punk9059)

Зазвичай Ethereum бачить гострі зростання цін під час бикових ралі через свою меншу ринкову капіталізацію порівняно з Bitcoin, що дозволяє отримувати більші відсоткові прирости.

Більше того, фундаментальна роль Ethereum у децентралізованій фінансовій (DeFi) та як платформа для нефунгібельних токенів (NFT) часто живить оптимістичні спекуляції.

Графік демонструє цю тенденцію, оскільки коефіцієнт зазвичай зменшується, коли ETH наздоганяє BTC під час цих оптимістичних періодів. Чи дійде Ethereum нового історичного максимуму?

Настрій у торговій спільноті Ethereum нагрівається, оскільки багато людей обдумують можливість нового історичного максимуму (ATH) у 2024 році.

Згідно з CryptoQuant, помітний зріст відкритого інтересу в майбутніх контрактах Ethereum свідчить про зростаючу впевненість серед трейдерів.

Відкритий інтерес - загальна кількість невикористаних майбутніх контрактів - досяг свого найвищого рівня з липня 2022 року, що відповідає покращенню ціни Ethereum з важливого рівня підтримки у $1,500 до понад $2,800 в останні часи.

Хоча ці цифри свідчать про биковий настрій серед трейдерів майбутніх контрактів, радять бути обережними. Швидкий ріст ціни Ethereum, в поєднанні із стрімким зростанням відкритого інтересу, вказує на ринок, схильний до волатильності.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть