Криптовалютні ринки стабілізувалися після стрибка: Bitcoin застряг під $52 тисячі

Криптовалютні ринки стабілізувалися після стрибка: Bitcoin застряг під $52 тисячі

Криптовалютні ринки заспокоїлися після останньої хвилі росту, а Bitcoin (BTC) застряг під $52 тис.

Альткоїни також застряли після нещодавніх стрибків цін, з ETH опускаються нижче $2,800 і AVAX опускаються нижче $40. BTC Заспокоюється Під $52 тис.

Основна криптовалюта продемонструвала вражаючий рост протягом останніх десяти днів. Все почалося 7 лютого, коли актив нарешті вийшов із тісного діапазону, в якому він стояв тиждень – близько $43,000.

Бики повністю взяли під контроль ринок і ініціювали кілька послідовних стрибків цін, що призвели до того, що BTC стукнув у двері $50,000 до кінця того тижня. Після короткого відхилення криптовалюта знову перейшла до наступного атаки і повернула цей рівень 12 лютого (понеділок).

Цифри індексу споживчих цін США змусили його рухатися на південь на декілька тисяч, але це було недовговічно. Актив знову почав зростати вартість і піднявся до $52,900 в четвер для позначки найвищої цінової бирки з кінця 2021 року.

Однак він не зміг перебороти цю лінію, а подальше відхилення змусило його рухатися на південь на тисячу у п`ятницю. З того часу BTC був досить повільним і зараз знаходиться на відстані в пару дюймів під $52,000.

Його ринкова капіталізація все ще становить понад $1 трильйон на CoinGecko, тоді як його домінування над альткоїнами знову зросло до 50%. Альткоїни в режимі ретрейсу

Більшість альткоїнів слідували за BTC на шляху вгору, а деякі навіть перевершували найбільший цифровий актив учора. Тепер, проте, більшість слабшають трохи.

Ефір лідирує у цьому негативному щоденному тренді з незначним спадом, який знову привів його під $2,800. SOL втратив рівень $110, тоді як AVAX зараз нижче $40.

Додаткові втрати приходять від XRP, ADA, DOGE, DOT, LINK та TON. У контрасті TON підскочив майже на 3% і перебуває вище $0.13.

Загальна капіталізація криптовалютного ринку втратила близько $15 мільярдів протягом ночі, але все ще стоїть вище $2 трильйонів.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть