Spot Bitcoin ETF: що чекає нас у майбутньому?

Spot Bitcoin ETF: що чекає нас у майбутньому?

Spot Bitcoin ETF займає головну сцену, але що справді чекає нас у майбутньому? | Думка

Розкриття: Погляди та думки, висловлені тут, належать виключно автору і не відображають погляди та думки редакції crypto.news.

Новина про схвалення Комісією з цінних паперів і бірж США першого регульованого Bitcoin spot exchange-traded fund (ETF) 10 січня пройшла через криптовалютну індустрію як пожежа. Це рішення є значним віхідним пунктом у зростанні криптовалютної індустрії.

Регуляторне довгоочікуване затвердження як інституційними, так і роздрібними інвесторами, є перетворюючим моментом у законність цифрових активів в межах традиційної фінансової структури. Це сигналізує про значний віхідний пункт у розвитку пейзажу Bitcoin та криптовалют взагалі. Дані показують, що лише за перші три дні торгів spot Bitcoin ETF привернули майже 2 мільярди доларів.

...

Великій хайп закінчився, але інструмент залишився

Оригінальний зріст ціни Bitcoin після оголошення схвалення ETF ще раз підкреслив зацікавленість ринку у цьому фінансовому інструменті. Однак цей позитивний настрій виявився недовготривалим, оскільки інвестори вирішили забрати свої прибутки, як тільки почалися торги ETF і почали продавати криптовалюту.

Попередні приклади, встановлені поточними схваленнями, встановили чіткий шлях та чіткі критерії для оцінки Комісією з цінних паперів і бірж США. Тепер, коли є певний історичний успіх, компанії, які ризикують у сфері ETF, можуть підходити до процесу подання заявки з більшим захопленням.

Adam Berker - високопоставлений юридичний радник глобальної платіжної платформи Mercuryo. Беркер має великий досвід надання повної юридичної підтримки бізнесам з дочірніми підприємствами у чотирьох юрисдикціях для проведення діяльності в Європейському Союзі, Великобританії, Сполучених Штатах, Латинській Америці, Африці та Азії. Він глибоко залучений у цей проміжок. Адам підготував обширне дослідження глобального регулювання ліцензування криптовалют та законодавства AML, пройшовши глибоке занурення у правила 22 країн.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть