Аналітик передбачає потенційний ралі Dogecoin на 800%, оскільки ціна перейшла в зону покупок.

Аналітик передбачає потенційний ралі Dogecoin на 800%, оскільки ціна перейшла в зону покупок.

Аналітик криптовалют вказує на потенційний ралі на 800%, оскільки Dogecoin знаходиться в зоні покупок

Порівняно з іншими мем-монетами та лідерами криптоіндустрії, Dogecoin виступає досить незначно, щоб сказати найменше. Навіть коли біткоїн піднімається до своїх попередніх максимумів, ціна Dogecoin залишалася незмінною. Проте це може змінитися незабаром, оскільки один аналітик передбачає зворотній рух. Ціна Dogecoin перейшла в зону покупок.

Після падіння нижче рівня $ 0,09, `бикам` Dogecoin важко було утримати контроль над ціною. З введенням недоброзичливого та продажного тиску, найкращим сценарієм було було те, що мем-монета знову потрапить в зону накопичення, що може допомогти надати підтримку.

Згідно з аналітиком криптовалют, який використовує псевдонім CryptoCheck на TradingView, ціна DOGE, можливо, нарешті, потрапила в цю зону покупок. Аналітик аналізує ціну DOGE на різних часових рамках, таких як 4-годинна і щотижнева рамка, викладаючи цілком сприятливий наратив для монети.

На 4-годинному графіку мем-монета проявила велику силу, коли відбувся відновлення на крипторинку. Переходячи до щотижневого графіку, аналітик вказує, що Dogecoin наразі виводить сигнал на покупку для інвесторів. Цей сигнал на покупку знаходиться між рівнями $ 0,078 та $ 0,084.

Зараз, рівні, виділені для покупки, співпадають з аналізом криптовалютного аналітика Skew, який пояснив, що ризик-винагорода понад $ 0,087 є вищим для інвесторів, які планують придбати актив. Ці рівні можуть стати найкращою можливістю для покупки перед наступною зростальною хвилею.

Ціна DOGE хиткує на рівні $ 0,084 | Джерело: DOGEUSD на TradingView.com Ціна DOGE може скоротитися на 800%

Аналітик CryptoCheck також прогнозує значний потенціал росту ціни Dogecoin. Вони вказують на те, що DOGE перейшов зі статусу жарту до виразної криптовалюти, завдяки спільноті, яка продовжує підтримувати його зростання та розвиток.

У зв`язку з позицією на графіку, у мем-монети є багато потенціалу для подальшого росту ціни у 2024 році. Деякі з подій, що можуть прискорити цей зріст цін, включають те, що X Елона Маска готується запустити платформу переказів між користувачами цього року. Як завжди, очікується, що Dogecoin може відіграти велику роль у цьому.

Проте, хоча аналітик бачить багато потенціалу в майбутньому альткойна, він пояснює, що DOGE все ще знаходиться у песимістичному напрямку в короткостроковій перспективі. `Ціна повинна встановити підтримку, перш ніж підвищуватися, і нисхідний тренд означає, що підтримка не була знайдена на поточних рівнях`, - роз`яснює CryptoCheck.

Зображення на прев`ю: CoinMarketCap, графік з TradingView.com

Відмова від відповідальності: Ця стаття надана виключно для навчальних цілей. Вона не відображає думок NewsBTC щодо того, чи купувати, продавати або утримувати будь-які інвестиції, а інвестування завжди несе ризики. Рекомендується провести власне дослідження перед прийняттям будь-яких інвестиційних рішень. Використовуйте інформацію, надану на цьому веб-сайті, на свій розсуд та на свій ризик.

Старт FED: альткоїни на підйомі
Старт FED: альткоїни на підйомі
На фоні рісту біткоїну та зниження ставки ФЕД, аналітик il Capo підтверджує початок позитивного тренду у сегменті альткоїнів. Хоча сезон ще не розпочався, індекс OTHERS надихає надією на період прискорення. Сезон альткоїнів можливо почнеться при досягненні $265 млрд. 💰📈
Переглянути
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
У 2024 році очікується ріст альткоїнов. Sui (SUI), FTM, IMX, AERO, SOL та OM стають вигідними інвестиціями. Будьте обережні та вивчайте ринок 🚀📈.
Переглянути
Наскільки зросте ринок прогнозування в 2024 році - Звіт Castle Capital
Наскільки зросте ринок прогнозування в 2024 році - Звіт Castle Capital
Криптовалютні ринки прогнозування швидко ростуть, з Polymarket та Azuro в лідерах. Децентралізовані платформи дозволяють користувачам грати одне проти одного, збільшуючи прозорість. Ринки прогнозування мають великий потенціал, потребують розвитку та звернення до регуляторів. 🚀🔮📈👥🆕
Переглянути
Ризики Плутократії в Токен-базовому Управлінні
Ризики Плутократії в Токен-базовому Управлінні
Vitalik Buterin досліджує ризики плутократії в управлінні токенами. Висвітлює проблеми координації та пропонує гібридні моделі управління. Треба боротися із плутократією для покращення стабільності. 🙂🤔🔑
Переглянути